Kraljevska porodica zgrozit će se kad čuje za novi pothvat Meghan Markle

0
Radiosarajevo.ba
Kraljevska porodica zgrozit će se kad čuje za novi pothvat Meghan Markle
Foto: EPA-EFE / Meghan Markle i princ Harry

Meghan Markle mogla bi postati jedna od najbolje plaćenih influencerica svijeta te zarađivati i do 200.000 funti za jednu reklamnu objavu, tvrde stručnjaci za digitalni marketing.

Čak se spominje da bi supruga princa Harryja mogla postati zaštitno lice luksuzne modne kuće Dior.

Da su ostali u kraljevskoj porodici, to nikad ne bi mogla, kao što to sad ne može Kate Middleton.

Prof. dr. Jasmin Ahić: Rusija vodi "specijalni rat", Zapadni Balkan im je posebna meta

Prof. dr. Jasmin Ahić: Rusija vodi "specijalni rat", Zapadni Balkan im je posebna meta

Spotify je ranije ove sedmice zadao snažan udarac vojvotkinji od Sussexa kad je objavljeno da neće produžiti njezin podcast Archetypes nakon samo jedne emitirane sezone.

Zbog tog bi poteza Meghan i princ Harry mogli izgubiti 10 dolara miliona. No, to još nije kraj kontroverzne vojvotkinje.

Insajderi tvrde da bi mogla 'vrijediti stotine miliona dolara', ako prihvati neku od ponuda koje joj neprestano stižu.

Stručnjak za brendove i kulturu Nick Ede rekao je za MailOnline da bi 'Meghan mogla postati jedna od najutjecajnijih osoba na svijetu' i 'mogla bi zarađivati milione' ako postane zaštitno lice Diora, prenosi Story.

Daily Mail piše da bi vojvotkinja tako mogla postati najplaćenija influencerica na svijetu i nadmašiti imena poput Kim Kardashian i njezinih sestara. Kim Kardashian je navodno zaradila 47 miliona dolara samo za to što je nosila haljinu Dolce & Gabanne na dan svog vjenčanja.

Meghan se navodno sprijateljila s marketinškom stručnjakinjom Victorijom Jackson, koja je stajala iza jednog od prvih TV 'infomercial' make-up carstava. Victoria je udata za Billa Guthyja, čija je marketing kompanija Guthy-Renker pomogla bivšem supermodelu Cindy Crawford pretvoriti njenu liniju kozmetike Meaningful Beauty u brend vrijedan 80 miliona funti. Među brendovima koje zastupa je je JLo Beauty Jennifer Lopez.

'Meghan i Victoria su jako bliske. Ako itko može pomoći Meghan u razvoju brenda za njegu kože ili šminke, to su Victoria i Bill', rekao je izvor iz Montecita za Mail on Sunday.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije