Poznati košarkaš komentirao nastup Josipe Lisac: Bune se, a veze s mozgom nemaju

Radiosarajevo.ba
Poznati košarkaš komentirao nastup Josipe Lisac: Bune se, a veze s mozgom nemaju
Foto: EPA-EFE / Mario Hezonja i Josipa Lisac

Mišljenja o izvedbi himne Hrvatske u interpretaciji muzičke dive Josipe Lisac na jučerašnjoj inauguraciji Zorana Milanovića bila su podijeljena.

Svoj stav o izvedbi Josipe Lisac na Pantovčaku dao je i poznati sportista, hrvatski košarkašu Mario Hezonja, koji već pet sezona igra u NBA ligi.

Oglasila se Josipa Lisac nakon otpjevane himne Hrvatske: Sad ću vam biti najiskrenija...

Jedna od najvećih hrvatskih muzičkih diva Josipa Lisac u utorak je nastupila na inauguraciji Zorana Milanovića. Josipa je pred okupljenima na Pantovčaku uz klavirsku pratnju Zvjezdana Ružića izvela himnu ' Lijepa naša domovino'. Hrvatska je dobila petog predsjednika. Zoran Milanović prisegnuo je na Pantovčaku.

On je na svojem Facebook profilu napisao:

"Diva i jedna od naših najboljih pjevačica ikad. Ako ne i naš najbolji glazbeni vokal ikad. Naša himna je jedinstvena a pošto ju je otpjevala na svoj način naravno da se velike Hrvatine bune a veze s mozgom nemaju. Respect."

Njena izvedba izazvala je podijeljene reakcije javnosti. I dok su neki hvalili njezinu neobičnu izvedbu, drugi su pak svoje nezadovoljstvo izrazili putem društvenih mreža.

O svemu se nakon inauguracije oglasila i sama Josipa.

"Sada ću vam biti najiskrenija. Ovo je vrlo svečani trenutak. Čestitam predsjedniku Zoranu Milanoviću. Mene je bilo strah. Morala sam se rano ustati i to je za mene nešto strašno. Ja koja se dižem oko 11 sati, onda si možete misliti kako je meni bilo. I glas mora biti u top formi",  rekla je Josipa Lisac za 24 sata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije