Josipa Lisac ponovo u Sarajevu, ovaj put u Domu mladih

Radiosarajevo.ba
Josipa Lisac ponovo u Sarajevu, ovaj put u Domu mladih
Večernji / Josipa Lisac
Nakon godinu dana Josipa Lisac se ponovno vraća pred sarajevsku publiku, kako bi u njezinim pjesmama imali priliku uživati svi oni koji su prošle godine ostali bez ulaznica, budući da se koncert u BKC-u rasprodao puno prije održavanja.

Zbog velikog interesa koncert će ovaj put održati 4. maja u Domu mladih, a ulaznice su u prodaji od danas u sistemu kupikartu.ba. Cijene ulaznica su:

– parter: 35KM
– VIP parter: 40KM
– galerija: 30KM

Diva hrvatske muzičke scene i dalje je diskografski i studijski aktivna i oduševljava nas uvijek iznova svojim pjesmama, koje uvijek donosi na nov i zanimljiv način.

Prije sarajevskog koncerta održala je koncert u beogradskom Sava centru za Valentinovo, gdje je završiča slavljeničku turneju povodom 50 godina karijere.

"U tih 50 godina meni je apsolutno najljepša muzička saradnja i život s Karlom Metikošem (1940-1991). On je napravio za mene najljepše pjesme koje žive i danas. Napravio je antologijski album Dnevnik jedne ljubavi (1973.) i autor je dviju rok opera Gubec Beg (1975.) i Grička vještica (1979). Napravio je sve moguće hitove kao Magla, Danas sam ludaTo su najljepši trenuci, na to sam ponosna", kazala je Josipa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije