Koja transformacija: Evo kako danas izgleda slavni glumac Will Poulter

0
Radiosarajevo.ba
Koja transformacija: Evo kako danas izgleda slavni glumac Will Poulter
Foto: EPA - EFE / Will Poulter

Glumac Will Poulter je privukao pažnju obožavatelja nakon što se pojavio u novom izdanju na ovogodišnjem Paris Fashion Week-u.

Zvijezda filma The Bear, 30-godišnji glumac, viđen je na reviji Dior Homme Menswear proljeće/ljeto 2023. u junu.

Iako je glumac ovaj izgled predstavio prije nekoliko sedmica, obožavatelji su počeli obraćati pažnju na njegov dotjeran izgled nakon što su podijelili fotografije na društvenim mrežama.

Premijer KS Nihad Uk objavom fotografije na Instagramu proslavio 36. titulu Real Madrida

Premijer KS Nihad Uk objavom fotografije na Instagramu proslavio 36. titulu Real Madrida

Jedan tweet s više od 8,7 miliona pregleda sa tri fotografije Poultera kako se smješka u kameru podijelio je korisnica @fatfabfeminist.

Napisala je: "ZDRAVO?? WILL POULTER??? ŠALITE SE???". U drugom tweetu je navela: "Ne mogu opisati reakciju koju sam imala na ove slike, ali oh, Bože."

Drugi su se divili njegovom "preobražaju", a jedna osoba je napisala: "Uvijek sam ga smatrao preslatkim na neki nespretan način".

"Ovaj čovjek je prošao najluđi preobražaj", dodao je drugi, dok je treći rekao: "Ovo bi trebalo potvrditi da rast brade povećava tvoju privlačnost deset puta više." 

Embed from Getty Images

Jedna osoba je napisala: "Brada će uvijek pomoći pri oblikovanju i naglasiti lice te pomoći da izgledate estetski privlačno i da postignete izgled iz dječaka u odraslog čovjeka. Samo naprijed, Will Poulter! (Daleko su dani kada su te uspoređivali s Sidom iz 'Toy Storyja', haha)".

Na društvenim mrežama, Poulter je ponekad uspoređivan s animiranim likom Sida iz Toy Storya. U maju je otkrio da su ga jednom čak zamijenili za Sida dok je bio u toaletu u Los Angelesu, nakon što ga je čovjek upitao je li glumio u Pixarovom animiranom filmu.

"Ne želim biti nepristojan. Također cijenim da postoji meme sa mnom - obukao sam se kao Sid iz 'Toy Storyja' za sedmicu borbe protiv nasilja. Tako da, argumentirano, nisam pomogao svojem slučaju. Ali Toy Story je izašao 1995. godine. Tada sam imao dvije godine. I nije riječ o stvarnom filmu", rekao je.

Što se tiče svog izgleda, Poulter je poznat i po svojim izražajnim obrvama. O svom osobnom stilu govorio je u intervjuu za britanski GQ 2022. godine, u kojem je otkrio da je "veliki obožavatelj tenisica".

Rekao je da je kao mlađi oponašao stil drugih ljudi bez "stvarno znajući šta radi", ali sada zna koje marke "stvarno odgovaraju njegovoj osobnosti".

Poulter je naveo Franka Oceana, Roberta Pattinsona i Michaelu Coel kao slavne osobe čijem stilu se divi. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije