Ko je Sandra, djevojka koja je zavela sina Lepe Brene

Radiosarajevo.ba
Ko je Sandra, djevojka koja je zavela sina Lepe Brene
Instagram / Lepa Brena i Sandra Miljaković

U domu jedne od najpopularnijih regionalnih pjevačica, 59-godišnje Lepe Brene ovih dana vlada posebno sretna atmosfera.

Naime, najmlađi sin muzičke dive i njezinog supruga, bivšeg teniskog asa Bobe Živojinovića, 22-godišnji Viktor Živojinović uskoro planira odvesti pred oltar svoju četiri godine stariju djevojku Sandru Miljaković, piše portal Alo.

Bit će to svadba desetljeća, tvrde, a pripreme su već krenule jer svadba je nagodinu.

Viktor, koji je sa Sandrom u vezi manje od godinu, živjet će u zasebnom dijelu velike vile porodične vile u Beogradu, koji trenutno renoviraju.

"Planiramo gala slavlje s 500 gostiju. Nas Živojinovića ima dosta, tako da moramo naći veliki prostor na otvorenom. Nećemo raditi svadbu dok se potpuno ne smiri situacija s koronavirusom. Ali, Sandri i meni nije problem čekati, mi se ponašamo kao da smo već u braku", otkrio je Viktor za Alo.

Lepa Brena oduševljena je novom snahom. Zajedno su već bili na ljetovanju u Monaku, gdje pjevačica posjeduje stan.

"Sandra je divna djevojka i jako mi je drago kada vidim da se moji sinovi slažu s izabranicama. Uvijek sam ih učila da djevojke trebaju voljeti i poštivati, a vidim da je taj dio našeg odgoja urodio plodom", rekla je Brena nedavno za srbijanske medije.

I sam je Viktor, nakon povratka iz Monaka pričao da je presretan jer se njegova buduća supruga Sandra sjajno uklopila u porodicu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije