Ko je mlađa kćerka Miroslava Ćire Blaževića, koja tuži vlastitu majku i brata?

3
Radiosarajevo.ba
Ko je mlađa kćerka Miroslava Ćire Blaževića, koja tuži vlastitu majku i brata?
Foto: Arhiv/Radiosarajevo.ba / Miroslav Ćiro Blažević

Kćerka Miroslava Ćire Blaževića tuži brata i majku Zdenku, objavio je u srijedu, 17. januara, portal 24sata.

Trenerova mlađa kći Katherine je na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu u Zagrebu 2. juna prošle godine pokrenula sudski spor, piše Imperijal.

Inače, Ćiro je ranije emotivno govorio o svojoj porodici i otkrio da mu je jako teško jer njegova djeca nisu složna, a razlog njihovih nesuglasica je njegovo bogatstvo, pa se pretpostavlja da je i to razlog koji se krije iza tužbe.

Žetva očarala Sarajevo: Na sceni NPS izveden balet kojim je sve počelo prije 74 godine

Žetva očarala Sarajevo: Na sceni NPS izveden balet kojim je sve počelo prije 74 godine

'A ima ga dovoljno za sve', naglasio je svojedobno.

Nikada nije skrivao ko mu je miljenik.

'Roditelji su uvijek ambiciozni kad su djeca u pitanju. Nemam se pravo potužiti, ali mislim da mi je sin najbolji. Tu sam vrlo pravičan, a to mislim možda i zato što je on najviše sa mnom', otkrio je jednom prilikom Ćiro.

Katarina Blažević tužila porodicu
Foto: Imperijal : Katarina Blažević tužila porodicu

Ćiro, inače, baš i nije bio u najboljim odnosima sa svojim kćerima, što je svojedobno ispričao novinarki Antoniji Nazor, prenosi Story.

'Jučer sam želio izići, ali nisam mogao ustati. Ovaj čovjek bolji mi je od bilo kojeg mojeg djeteta, Džemal Mustedanagić. Već godinu i tri mjeseca imam rak, a od tada moje kćeri nisu pitale: 'Kako si, tata?' Slobodno to napiši', rekao je Ćiro Blažević.

Ćiro je imao troje djece - sina Miroslava Juniora te kćeri Barbaru i Katherine. Ćiro Junior živi u Zagrebu sa suprugom i dvoje djece, Damjanom i Mavie. Barbara živi s mužem, američkim časnikom, i sinom na Floridi. 

Katherine Blažević Mihalić sa suprugom Ivicom i dvoje djece živi u Dullyju, pokraj Lausanne. Vode firmu Fine Cuisine Services, koja preko prestižnog Gamma Cateringa delicijama i vrhunskom hranom opskrbljuje luksuzna događanja.

Ranije je vodila Excellence Luxury Services, kompaniju za iznajmljivanje luksuznih automobila, plovila i privatnih zrakoplova u Ženevi, no ta je firma likvidirana, kako je pisao Tportal.

Sva Ćirina djeca prisustvovala su njegovom sprovodu početkom prošle godine. Kći Katherine Blažević na sprovod je stigla u pratnji supruga Ivice i dvoje djece. Kći Barbara na posljednjem ispraćaju stajala je pokraj majke Zdenke i sestre u društvu dvojice sinova.

Sin Miroslav, s kojim je Ćiro prošetao centrom Zagreba nekoliko dana prije smrti, na komemoraciji u Lisinskom održao je emotivni govor.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije