Kći voditelja koji je nakon 27 godina braka otkrio da je gej ima poruku za njega

Radiosarajevo.ba
Kći voditelja koji je nakon 27 godina braka otkrio da je gej ima poruku za njega
Foto: Screenshot / Poruka podrške za Phillipa Schofielda

Priznanje britanskog televizijskog voditelja Phillipa Schofielda da je homoseksualac izazvalo je skandal s obzirom na to da je dotični u braku 27 godina i da ima dvije odrasle kćeri.

Slavni voditelj nakon 27 godina braka i dvoje djece objavio da je homoseksualac

Iako je on u opširnoj objavi na Instagramu naglasio da ga njegova dugogodišnja supruga Stephanie Lowe podržava, ona se zasad nije oglasila.

Zato se oglasila njihova starija kći Molly koja je objavom na Instagramu nedvosmisleno poručila šta misli o svom ocu nakon njegovog priznanja.

Poruka podrške za Phillipa Schofielda - undefined

Foto: Screenshot: Poruka podrške za Phillipa Schofielda

„Uvijek ću te voljeti, tako sam ponosna na tebe“, napisala je uz fotografiju s porodičnog odmora na kojoj pozira s majkom, ocem i sestrom Ruby.

Phillip je u svojoj objavi, između ostalog, naglasio koliko cijeni podršku svoje porodice.

„Steph je bila nevjerojatna, jako je volim. Ona je najljubaznija duša koju sam upoznao. Moje cure zadivile su me svojom ljubavlju, zagrljajima i ohrabrujućim riječima utjehe. I moja i Stephina obitelj zaprepastile su me svojom ljubavlju, prihvaćanjem istog trena i podrškom“, napisao je on.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije