Kćerka poginulog glumca Paula Walkera izrasla u pravu ljepoticu

Radiosarajevo.ba
Kćerka poginulog glumca Paula Walkera izrasla u pravu ljepoticu
Kćerka poginulog glumca Paula Walkera, odrasla je i gotov će se svi složiti kako je izrasla u pravu ljepoticu.

Meadow Walker u julu je napunila 18 godina i iako nije previše aktivna na društvenim mrežama, prema objavljenim fotografijama možemo zaključiti kako većinu vremena provodi obilazeći festivale i družeći se s prijateljima.

Paul i Meadow su bili bliski

"Nedugo prije smrti mi je rekao da nikada prije nije bio sretniji, a to je bilo upravo zbog njegovog sjajnog odnosa s kćeri", izjavio je prijatelj pokojnog Walkera, Brandon Birtell, nedugo nakon njegove tragične smrti.

Walker je postao otac s 25 godina, no vrlo brzo se razišao s Rebeccom Soteros, Meadowinom majkom. Meadow je s Hawaiia, gdje je živjela s majkom, doselila u Los Angeles kako bi bila bliže ocu, a kasnije je s njim i živjela. 

Svoje je bogatstvo, tačnije 25 miliona dolara, ostavio svojoj jedinici. Ostali članovi porodice i Paulova dugogodišnja djevojka Jasmine Pilcard-Gosnell, nisu naslijedili ništa.

Podsjetimo, 40-godišnji Paul Walker poginuo je u automobilskoj nesreći u Santa Clariti u novembru 2013. godine.

On i njegov prijatelj Roger Rodas koji je upravljao luksuznim Porscheom, velikom su se brzinom zabili u rasvjetni stup, te na kraju u automobilu i izgorjeli. 

 

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije