Kćerka Nede Ukraden nije krenula majčinim stopama, a evo kako izgleda i čime se bavi

4
Radiosarajevo.ba
Kćerka Nede Ukraden nije krenula majčinim stopama, a evo kako izgleda i čime se bavi
Foto: Instagram / Neda Ukraden i kćerka Jelena Bilbija Minović

Nije odlučila krenuti majčinim stopama, već je danas vlasnica Salona za uljepšavanje u Beogradu.

Jelena Bilbija Minović kćerka je Nede i njenog pokojnog muža Milana koji je preminuo 2013. godine. Iako mnoga djeca poznatih odlučuju i sami baviti se javnim i kreativnim poslovima, to nije put koji je ona odabrala. Udala se 2009. godine za Predraga Minovića. Jelena sa svojim suprugom ima troje djece, sina Dušana te blizanke Aleksandru i Nedu.

Jelena je početkom godine u intervjuu za srbijanske medije rekla da je dom koji dijeli s porodicom toliko velik da ukućani jedni druge zovu na mobitel kako bi se susreli, piše Večernji list.

Još jedna država prekida diplomatske odnose s Izraelom

Još jedna država prekida diplomatske odnose s Izraelom

"Sreća je da imamo veliki stan, toliko da se moramo dozivati telefonima i pisati poruke jedni drugima, tako da mama uvijek može odmoriti. Međutim, ona to rijetko radi. Moja majka ima energiju kao niko, ima snagu zmaja na sceni, a kod kuće je nježna baka unucima", izjavila je.

Poznato je da njena majka Neda ima puno nekretnina, no jednu nikako ne može prežaliti - "Imala sam stan od sto kvadratnih metara u centru Sarajeva, roditeljski stan, kafić na Ilidži, kućice u nizu. Vrijedna imovina, sav trud je ostao", rekla je Neda.

Neda Ukraden se našla na 'listi srama' u Hrvatskoj

Neda Ukraden se našla na 'listi srama' u Hrvatskoj

"Opljačkali, lišili nas deset godina da uđemo tamo. Nikada više tamo nisam ušla. Počela je serija katastrofa, a ja ništa niti sam napravila, niti koga mrzim... Nije mi bilo jasno kako sam postala neprijatelj gradu kojeg toliko volim...", kroz suze je rekla pjevačica jednom prilikom gostujući na srbijanskoj televiziji. Rekla je kako joj je tada najveća snaga bila njena kćerka Jelena koja je tada imala 12 godina i rekla joj je kako ne smije odustati od pjevanja zbog osoba koje je mrze.

Neda je tada ispričala u televizijskoj emisiji kako je kasnije novac uložila u lokal na Banovom brdu u Beogradu koji joj je zapaljen 1999. godine. Nedavno je u Ukraden u jednoj emisiji pričala o ljubavi, o tome kako je bila protiv svog vjenčanja, pričala je i o udvaračima. Nakon ljubavnih poraza uvijek bi se okrenula poslu i svojoj karijeri i to joj je, kaže, bio spas.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije