Pogledajte luksuz u kom će Marija Šerifović živjeti sa svojim sinčićem Mariom

2
Radiosarajevo.ba
Pogledajte luksuz u kom će Marija Šerifović živjeti sa svojim sinčićem Mariom
Foto: Instagram / Marija Šerifović s majkom Vericom

Regionalna pjevačica Marija Šerifović raznježila je svoje pratitelje kada je podijelila da je, uz pomoć surogat majke u Los Angelesu, dobila sina kojeg je nazvala Mario i s kojim će živjeti u Beogradu.

Marija Šerifović se prije dvije godine uselila u luksuzan stan u Beogradu. Tri spavaće sobe i dvije kupaonice uredila je u minimalističkom stilu u kojem dominira siva boja. Iako nikada nije objavila kako njen stan u cijelosti izgleda, fanovi mogu zaključiti po fotografijama na njenom Instagramu.

Početkom novembra je objavila video na kojem se vidi da ima radove u kući, a sada se zna da je, uz pomoć majke Verice, opremala dječju sobu za sinov dolazak.

Majke Srebrenice vratile se iz New Yorka u Sarajevo: "Mi znamo šta su radili i kakvo su zlo učinili"

Majke Srebrenice vratile se iz New Yorka u Sarajevo: "Mi znamo šta su radili i kakvo su zlo učinili"

"Važno se informirati, okupiti oko sebe prave ljude, iskrene i stručne. Ne želim pojednostavljivati, postupak je zahtjevan, i emotivno i financijski, ali nije nemoguć. Prvo, važno je da pravno regulirate sve na vrijeme. Zatim slijedi medicinski dio, terapije, vađenje jajnih ćelija, njihov transfer. Zatim dobra agencija koja zastupa prava surogat majki i ljekar koji prati trudnoću. Put je dugačak, ali kada postoji velika želja, postoji i način. Velika želja da nekome pružim svu ovu ljubav koju posjedujem, bezrezervno, to je na prvom mjestu", kazala je za srbijanske medije.

Dodala je da se za ovo dugo spremala: "Zamišljala sam kako će to izgledati. I majka i bliske prijateljice su mi pričale, ali taj osjećaj je ipak riječima neopisiv, nešto najposebnije... Jednostavno toliko emocija od kojih stane svaki drugi osjećaj. Cijelo vrijeme sam bila prisutna. Od odlaska u bolnicu pa do samog poroda. I ne samo tokom poroda. Često sam odlazila u Ameriku zbog toga. Posljednjih mjesec dana smo cijelo vrijeme bili zajedno. Željela sam da prođemo zajedno svaki korak, svaki trenutak toga procesa", rekla je Šerifović.

Beba Marije Šerifović se nije rodila u Srbiji, poznato i zašto: Oglasila se emotivnom porukom

Beba Marije Šerifović se nije rodila u Srbiji, poznato i zašto: Oglasila se emotivnom porukom

S obzirom na to da u Srbiji surogat majčinstvo nije praksa, pjevačica se odlučila za Ameriku. Šerifović zbog ugovora o privatnosti ne može reći ko je otac djeteta, ali Mario će sve, kazala je, znati kada za to dođe vrijeme.

Pjevačici će u odgoju pomoći njena majka, a kada ih Beograd umori, moći će 'pobjeći' u Kragujevac gdje Verica posjeduje kuću s dvorištem, piše Jutarnji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije