Kćerka Gorana Bregovića prisjetila se dramatične nezgode: "Mogla sam izgubiti ruku"

1
Radiosarajevo.ba
Kćerka Gorana Bregovića prisjetila se dramatične nezgode: "Mogla sam izgubiti ruku"
Foto: V. Danilov / Ema Bregović

Umjetnica Ema Bregović, kćerka muzičara Gorana Bregovića, u razgovoru za magazin Hello prisjetila se nezgode koju je doživjela tokom školovanja.

"Dok sam studirala u Školi lijepih umjetnosti, doživjela sam vrlo dramatičnu nezgodu, tokarska mašina mi je povukao rukav. Malo je falilo da izgubim ruku. Danas ne radim sama, okružena sam stručnim ljudima. Puno toga imam još za naučiti, a za sada mašinu gledam izdaleka", ispričala je Ema za Hello i dodala kako joj je porodica velika podrška u njenoj odluci da se bavi kiparstvom.

Ema je nedavno u Beogradu otvorila izložbu Don't worry, na kojoj je predstavila radove nastale u posljednjih nekoliko godina.

"Roditelji su me uvijek podržavali u mojim odlukama, mada mislim da ništa od onoga što sam željela za njih nije bilo iznenađujuće", rekla je za srbijanske medije.

Osim Eme, Goran Bregović s bivšom manekenkom Dženanom dobio je i kćerke Unu i Lulu, a prije braka s javnosti nepoznatom Jasenkom dobio je kćerku Željku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije