Kćerka (3) milijarderke Kylie Jenner pokreće vlastiti brend

1
Radiosarajevo.ba
Kćerka (3) milijarderke Kylie Jenner pokreće vlastiti brend
Foto: Instagram / Kylie Jenner i Stormi Webster

Stormi Webster, kćerka najmlađe milijarderke Kylie Jenner, nije ni krenula u vrtić, a već ima svoj brend.

Barem to Kylie implicira u novom videu iz Inside Kylie Cosmetics, višedijelne YouTube serije objavljene ovog mjeseca.

U videu Kylie i njena majka Kris raspravljaju o podužem nizu poduzetničkih žena u njihovoj porodici, odnosno uzorima koje Stormi ima u svom životu.

"Vi ste produkt onoga s kime ste okruženi i svoje porodice, a moje sestre i moja mama su utjecale na mene i oblikovale ovo što ja sada jesam", rekla je Jenner u videu.

"Stormi u svom životu ima puno snažnih žena na koje se može ugledati."

U snimci se vidi kako Stormi u sjedištu kompanije Kylie Cosmetics ima mali ružičastobijeli stolić za djecu, koji je Jenner nazvala njenim vlastitim uredom u kojem obavlja sve svoje poslove.

"Zapravo uskoro pokreće mali tajni brend na kojem smo neko vrijeme radili, a sada je napokon došlo vrijeme i za pokazati rezultate."

Publicist Kylie Jenner za CNN je odbio dati više detalja o ovom projektu.

Prošlog mjeseca Kylie Jenner je objavila fotografiju Stormi koja se kupa. Tada je označila profil @kyliebaby, koji je verificiran, ali još nema objava, a već ima više od 800.000 pratitelja.

Megan Mildrew, glavna komercijalna direktorica kompanije Kylie Cosmetics, rekla je u videu da Jenner iza sebe ostavlja veliko naslijeđe.

"Jednog dana ćemo svi vjerojatno raditi i za Stormi", komentirala je. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije