VB / Kate Middleton i Meghan Markle već mjesecima u svađi: Objavljeni novi detalji

08. 12. 2021. u 15:02:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Svađa između Kate Middleton i Meghan Markle mjesecima je 'zabavljala' javnost. Sada je isplivala nova verzija događaja.

Pitanje svih pitanja za sve koji prate britanske kraljevske dvore, a pritom i njihove drame, ovih mjeseci bilo je - je li Meghan Markle rasplakala Kate Middleton ili je bilo obrnuto?

KirstieAllsopp, poznata britanska TV voditeljica, inače bliska prijateljica vojvotkinje Camille, odlučila je informirati javnost o novim detaljima spomenute drame.

Iako su se prvo pojavile informacije da je Meghan Markle naljutila Kate Middleton zbog haljine za male djeveruše, pa da se Kate rasplakala, Meghan je te navode demantirala kod Oprah Winfrey.

Tamo je tvrdila da je Kate zapravo nju rasplakala i da se nakon nekoliko dana ispričala pa nije željela previše u detalje.

Allsop ima svoju verziju događaja. Za Telegraph je rekla da je drama počela zbog optužbi da je Meghan bila gruba prema osoblju palače.

"Kate nikada ne gubi živce, ali kad je otkrila da je Meghan bila gruba prema osoblju u Kensingtonskoj palači, bila je ljuta na nju. Tada je Kate briznula u plač jer je izgubila kontrolu, a istina je da je uzela cvijeće za Meghan kako bi pokušala popraviti stvari", rekla je Allsop.

Advokatica Jenny Afia je ranije ove sedmice komentirala kako njena klijentica nije bila emocionalno okrutna prema nekoliko zaposlenika koje je i navodno otjerala iz palače te je rekla da je Meghan apsolutno zanijekala bilo kakvo nasilničko ponašanje, piše Story.hr.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA