Kate Middleton bira efektnu crvenu i cipele koje imaju moć vizuelno izdužiti noge

0
Radiosarajevo.ba
Kate Middleton bira efektnu crvenu i cipele koje imaju moć vizuelno izdužiti noge
Foto: Instagram / Kate i princ William

Jarke boje nisu najčešći izbor Kate Middleton, no monokromatski outfit u kojem glavnu riječ vodi crvena, pristaje joj izvrsno!

Za jedan event u Londonu koji govori o ovisnosti, Kate se pojavila u kombinaciji crvene i bež boje, a takav spoj može biti odlična inspiracija za poslovne prilike, pogotovo ako one zahtijevaju stroži dress code. 

Vojvotkinju od Cambridgea tako smo imali prilike vidjeti u crvenoj dolčeviti i dugačkoj plisiranoj suknji iste nijanse koju potpisuje dizajner Christopher Kane. 

Mostarka donijela svjetsku ideju na Balkan

Mostarka donijela svjetsku ideju na Balkan

Budući da je spoj dolčevite i suknje vrlo upečatljiv, ostatak stajlinga bio je "smireniji". Kate Middleton odabrala je minijaturnu kožnu torbicu i elegantne salonke u nude boji, piše Večernji.hr

One su jedan od must have modela u svakoj kolekciji - naime, neutralne su pa su super završetak svake kombinacije, bilo da se radi o jarkim bojama kakve nosi vojvotkinja ili se kombiniraju u outfitima kojima dominiraju zagasitije boje.

Također, izvrsno pristaju i u nešto ležernijim varijantama pa će super upotpuniti spoj traperica, sakoa i obične majice. Još jedan njihov plus je i taj što kažu kako imaju moć vizuelno produžiti noge.

Kate Middleton - undefined

Foto: EPA-EFE: Kate Middleton

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije