Karleuša pokazala mjesto na kojem ima novu tetovažu i šokirala fanove

8
Radiosarajevo.ba
Karleuša pokazala mjesto na kojem ima novu tetovažu i šokirala fanove
Foto: Instagram / Pjevačica ponovo podigla prašinu

Kontroverzna srbijanska pjevačica Jelena Karleuša još jednom je šokirala fanove novom fotografijom na kojoj je otkrila kako ima tetoviranu unutarnju stranu usne, na kojoj joj piše “divlja”.

Njeni brojni fanovi podijeljenog su mišljenja kada je tetovaža na ovom mjestu u pitanju, a dio njih folk pjevačici piše i da je “poludjela pod stare dane” te da se tako nešto može tolerisati 20-godišnjacima.

“Imam tetovažu na ovom mjestu već sedam godina i svaki dan je sve više volim”, poručila joj je jedna od pratiteljica na Instagramu.

Nije otkrila je li riječ o pravoj ili možda ipak samo privremenoj tetovaži za potrebe snimanja, no ono što je sigurno jeste da je ponovo podigla prašinu.

Pjevačica je do sada otkrila da ima nekoliko manjih tetovaža, često i na skrivenim dijelovima tijela, pa se natpis “divlja” na usnama čini kao prilično ekstravagantan potez, čak i za Karleušu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije