Pjevačica Jelena Karleuša i transvestit iz Brazila nevjerovatno sliče jedno drugom

Radiosarajevo.ba
Pjevačica Jelena Karleuša i transvestit iz Brazila nevjerovatno sliče jedno drugom

 

jelena_karleusa_cat_woman1.jpeg - undefined

Foto: Privatni album

Ona je Jelena iz Beograda i ima 40 godina. Bavi se muzikom. On je Pablo iz Sao Paola i ima 25 godina. Također se bavi muzikom. Dijeli ih više od 10.000 kilometara, međutim, sliče jednom drugom kao jaje jajetu, piše 24sata.hr.

Pablo Vittar često se voli igrati maškara, a Jelena je od njega posudila mačji outfit. Pablov outfit je, ipak, nekako kvalitetniji.

pablo_vittar_sao_paulo1.jpeg - undefined

Foto: Privatni album

Ovaj neobični par modnih blizanaca prijateljuje po Instagramu, a Jelena često zna “posuditi” i neke modne kombinacije od Pabla. Na nekim fotkama toliko ih je teško razaznati da bi se Pablo Vittar komotno mogao popeti na pozornicu nekog beogradskog splava i tamo drmati na “Krimirad” ili “Insomniju”, a da niko ne bi primijetio da to nije Jelena.

Utegnuto, blještavo, s puno detalja. To je stil koji Jelkica voli, a očito i njen frend transvestit.

Jelena, pak, teško da bi odglumila Pabla u Brazilu. Mladi transvestit “šiša” je za sedam miliona pratitelja na Instagramu (Jelena ima dva miliona, a Pablo devet).

pablo_vittar_sao_paulo2.jpeg - undefined

Foto: Privatni album

I Pablo i Karleuša često vole eksperimentirati s bojama frizure. Prijatelji su istodobno furali istu morsko-plavu frizuru...

Uz to, mršaviji je od samoprozvane dive. Par još nije okrunio svoje internetsko prijateljstvo upoznavanjem, ali zato vrijedno jedno drugo prate, kopiraju, lajkaju, šeraju i sve ostalo što se radi u ovo doba internetskih prijateljstava.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije