Kako danas izgleda poznati Horatio Caine iz serije CSI Miami: Glumac šokirao izgledom

0
Radiosarajevo.ba
Kako danas izgleda poznati Horatio Caine iz serije CSI Miami: Glumac šokirao izgledom
Foto: Printscreen / David Caruso

Glumac David Caruso (67) bio je jedan od omiljenijih likova na malim ekranima. Proslavio se s ulogom detektiva Johna Kellyja u seriji Newyorški plavci, a najpopularniji je bio za vrijeme emitiranja kriminalističke serije CSI: Miami u kojoj je glumio policijskog poručnika Horatija Cainea.

Nakon što se hit serija CSI:Miami prestala snimati 2012. godine zbog pada gledanosti i visokih troškova produkcije, Caruso se povukao iz javnosti. Snimljen je samo jednom četiri godine kasnije.

Uloge su mu zahtijevale da uvijek bude dotjeran. A danas je odijela, glamur i luksuz zamijenio skromnijim načinom života. Sunčane naočale zamijenio je onima za vid, a odijela širokim trenerkama, piše Daily Mail.

Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima

Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima

U serijama je nerijetko vozio nabrijane i skupocjene automobile. Izgleda da mu ni oni više nisu napeti pa mu sada odgovara udobnost praktičnog SUV-a, Ford Flexa.

Caruso je nakon povlačenja iz svijeta glume otvorio umjetničku galeriju u predgrađu Los Angelesa, Westlake Villageu. Nakon što ju je zatvorio, okušao se i s trgovinom odjeće u Miamiju. Sada živi od novca kojeg je zaradio tokom glumačke karijere, a radi se o 35 miliona dolara.

Izvor za Daily Mail otkriva da je Davidu gluma uvijek u mislima pa tako u garaži ima uokvirene fotografije svoga lika iz serije.

"Ima svoju fotografiju iz vremena CSI Miamija i još jednu iz Proof of Life, dva njegova najveća hita. Obje su obješene u njegovoj garaži - otkriva izvor.

Iako se od glume oprostio kao velika zvijezda, nije odmah postao istom. Glumac je nakon pojavljivanja u trilerima Kiss of Death i Jade iz 1995. godine dobio Zlatnu malinu za najgoru novu zvijezdu.  

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije