Kako danas izgleda glumac iz kultnog francuskog filma 'Taxi'

Radiosarajevo.ba
Kako danas izgleda glumac iz kultnog francuskog filma 'Taxi'
Prošlo je čak osamnaest godina od prvog prikazivanja jednog od najpopularnijih francuskih filmova u posljednjih nekoliko decenija.

Glumac Sami Naceri (55), koji je tumačio ulogu vanserijskog poznavatelja automobila i taksistu Daniela Moralesa, danas je potpuno drugačiji.

Te 1998. godine u naša kina stigla je akciona komedija Luca Bessona - Taxi koja je za kratko vrijeme postala veoma popularna među mlađom populacijom.

U video klubovima postojala je lista čekanja za kasetu, a film svoju popularnost umnogome duguje Naceriju koji je igrao Daniela.

Njemu je to bila uloga karijere, a igrao je Daniela i u preostala tri nastavka. Kada se prvi film pojavio na bioskopskim platnima imao je 37 godina. Sada, 18 godina kasnije, odaju ga svijetle oči i ožiljak ispod lijevog oka, piše Noizz.rs.

Ipak, sijeda kosa danas je postala njegov prepoznatljivi znak.

daniel_sami_naceri_taxi.jpg - Kako danas izgleda glumac iz kultnog francuskog filma

U privatnom životu za njega nije bilo mirovanja, pa je nekoliko puta optužen za huliganizam i suočavao se sa krivičnim postupcima.

Postoje spekulacije o najnovijem nastavku filma Taxi, ali zvaničnih informacija i dalje nema.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije