Kakav frajer: Ovog muškarca Georgina je ljubila prije Cristiana Ronalda

1
Radiosarajevo.ba
Kakav frajer: Ovog muškarca Georgina je ljubila prije Cristiana Ronalda
Instagram / Georgina Rodriguez

Manekenka Georgina Rodriguez danas je najpoznatija kao djevojka Cristiana Ronalda i majka njegove biološke djece.

Par trenutno očekuje blizance, a od ranije imaju kćerkicu Alanu Martinu uz troje njegovo djece koje mu je radila surogat-majka. O Georgininom životu s Ronaldom zna se gotovo sve, a ostalo će se saznati u reality showu koji će prikazivati Netflix. Prije nego je upoznala nogometaša, Georgina je živjela puno skromnije, što je također poznato, no znate li ko je bio njen bivši dečko?

Naime, argentinska ljepotica imala je veliku srednjoškolsku ljubav. Malo ljudi zna da je bila ludo zaljubljena u avanturista po imenu Javi, koji je privukao pažnju javnosti sudjelovanjem u španskom reality showu.

Preokret: Džanan Musa i njegova zaručnica u zagrljaju, nema govora o raskidu

Preokret: Džanan Musa i njegova zaručnica u zagrljaju, nema govora o raskidu

Georgina i Javi bili su zajedno tokom srednjoškolskih dana, a prekinuli su 2011. godine. Nikada nisu javno govorili o razlogu prekida, s obzirom na to da tada nisu bili svjetski poznata lica. Georgina se preselila nakon prekida njihove veze, a kasnije je u Madridu upoznala Cristiana Ronalda.

Fatalni susret i ljubav na prvi pogled s Ronaldom dogodili su se 2016. u Gucci dućanu u kojem je Georgina radila kao šoping asistentica. Nekoliko dana kasnije par se ponovno sreo na jednom gala eventu gdje su započeli razgovor, daleko od njezinog radnog mjesta, piše Story.hr.

Prvi spoj par je imao u Disneylandu, a njihove fotografije preplavile su svijet u sekundi. Baš svi su htjeli znati ko je zanosna crnka kraj Ronalda koji je prethodno ljubio jednu od najljepših žena na svijetu, rusku manekenku Irinu Shayk.

Georgina je rođena 1994. godine u Argentini, no odrasla je na sjevernom djelu Španije. Njen otac Jorge, koji je preminuo 2019. godine, bio je bivši nogometaš koji je odslužio deset godina zatvorske kazne zbog dilanja droge pa su se mala Georgina i starija sestra Ivana našle same s majkom i bez puno toga.

Kako bi se maknula od bijede te vratila roditeljima sve što su uložili u nju, Georgina je pokušala postati profesionalna plesačica baleta, no nije uspjela, jer se njezino tijelo počelo naglo razvijati. Zatim je poželjela studirati modu, no novac je bio prepreka njezinom uspjehu, a onda je 2011. godine uslijedila velika tragedija.

Njezina majka poginula je u automobilskoj nesreći nakon koje se Georgina zaposlila kao konobarica u lokalnom restoranu, a zatim je otišla u Englesku kako bi bila čistačica, dadilja te završila fakultet. U Španiju se vratila sa znanjem engleskog jezika, diplomom i iskustvom te preselila u Madrid, no još uvijek je trebala novac i tako se zaposlila u Gucci dućanu.

Iako hejteri ističu kako je bila prodavačica, Georgina je uvijek inzistirala da je bila pomoćnik u kupnji. Sve dok u spomenuti dućan nije ušao njezin princ na bijelom konju. 'Njena ljepota i tijelo su mi odmah zapali za oko', rekao je jednom prilikom samozatajni nogometaš, dok je ona priznala da je po prirodi jako sramežljiva te da se tresla pred njim. Ostalo je povijest.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije