Josipa na koncertu pecnula Prijovićku? Pogledajte šta je izjavila

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

O ukusima (ne) treba raspravljati

Josipa Lisac je iznimna i neupitna umjetnička pojava, uvijek u potrazi za novom kreacijom, imaginarijem i artizmom. Jedinstvena i osamljena, otok u estradnom moru kiča I komercijalizma. Prijovićka je njezin savršen antipod- sve što Josipa nije. Prijovićka: proizvod i posljedica pseudokulture jednoga raspadnutog- onog našeg, zajedničkog- društva. Društva nastalog urušavanjem društvenog, ekonomskog, kulturnog. Prijovićka je plod toga zapuštenog, onepismenjenog društva izgubljenih kriterija, društva koje je davno iza sebe ostavilo podjele visoke i niske kulture, društvo kiča, šunda, bofla. Društva polumalograđanštine- kojoj je i ono malograđansko previsoko podignuta letvica.

Tacno

>>Josipa Lisac je iznimna i neupitna umjetnička pojava, uvijek u potrazi za novom kreacijom, imaginarijem i artizmom. Jedinstvena i osamljena, otok u estradnom moru kiča I komercijalizma. Prijovićka je njezin savršen antipod- sve što Josipa nije. Prijovićka: proizvod i posljedica pseudokulture jednoga raspadnutog- onog našeg, zajedničkog- društva. Društva nastalog urušavanjem društvenog, ekonomskog, kulturnog. Prijovićka je plod toga zapuštenog, onepismenjenog društva izgubljenih kriterija, društva koje je davno iza sebe ostavilo podjele visoke i niske kulture, društvo kiča, šunda, bofla. Društva polumalograđanštine- kojoj je i ono malograđansko previsoko podignuta letvica. ka O ukusima (ne) treba raspravljati<< sve si u pravu ali na pocetku karijere se isto ili slicno govorilo i o Josipi.

Mira

***

Zela

***

Ne pijem dok Paja vozi

Josipa Lisac je ljubomorna.Šta će ona u Areni kad na njen koncert dođe 50 ljudi.I mala dvorana je za nju prevelika.A ko je još željan gledati tu staru ružnu facu, a još ono njeno glupo oblaćenje.Katastrofa. ka Mira Ma da ti eto znaš ko je Josipa. E moje dijete Josipa je u mladosti bila zgodna(i još je za svoje godine) i ljepotica.

Tatar

To se jednostavno ne može porediti. Prijovickine pjesme su čista komercijala i ništa više i svaka traje samo dva dana a Josipine pjesme koje su izašle prije 40g i sad se sa zadovoljstvom pjevaju .One su jednostavno vječne.A Aleksandru niko ne dodje da sluša svi dodju da je gledaju

/ Najnovije