Josipa na koncertu pecnula Prijovićku? Pogledajte šta je izjavila

6
Radiosarajevo.ba
Josipa na koncertu pecnula Prijovićku? Pogledajte šta je izjavila
Radiosarajevo.ba / Josipa Lisac, Aleksandra Prijović

Hrvatska muzička diva Josipa Lisac svojom je izjavom zaintrigirala javnost. Smatra se da je namjeravala isprovocirati Aleksandru Prijović.

Josipa Lisac u subotu navečer, 19. februara, održala je u Maloj dvorani Doma sportova koncert i time završila cjelogodišnje obilježavanje pedesete godišnjice albuma "Dnevnik jedne ljubavi".

Album je to za koji je većinu muzike i teksta napisao prerano preminuli Karlo Metikoš, Josipina životna ljubav. Naime, društvenim mrežama širi se video Josipina govora tokom koncerta, a mnogi misle da je njime prozvala Aleksandru Prijović.

Generalni sekretar UN-a: Sudski je priznata činjenica da je u BiH bio genocid. Za nas je to genocid

Generalni sekretar UN-a: Sudski je priznata činjenica da je u BiH bio genocid. Za nas je to genocid

"Meni je moj menadžment rekao 'ne Josipa, mi smo htjeli Arenu', o ne", čuje se kako govori. "Pa sad zapravo svi idu u Arenu. Ne, meni tamo naprosto nije mjesto", dodala je.

Sudeći po činjenici da je krajem prošle godine u zagrebačkoj Areni pet koncerata za redom održala pjevačica Aleksandra Prijović, ali i da se ondje nedavno održao koncert naziva "Kafansko veče", razumljivo je da je diva namjeravala indikativno progovoriti i dati svoje mišljenje, piše Direktno.

@leshotok

logično iz Doma sportova 🧡 @Josipa Lisac Fox #josipalisac #dnevnikjedneljubavi

♬ meni tamo naprosto nije mjesto Josipa Lisac - Otaner

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije