Johnny Deep oduševio publiku na crvenom tepihu u Kanu

1
Radiosarajevo.ba
Johnny Deep oduševio publiku na crvenom tepihu u Kanu
Foto: Twitter / Printscreen / Johnny Deep

Američki glumac Johnny Deep primljen je sa oduševljenjem sinoć 16. maja u Kanu gdje je došao da predstavi film "Jeanne Du Barry"  koji otvara Kanski filmski festival, uprkos polemici oko njegovog prisustva.

U elegantnom tamnom odjelu Deep je pozdravljao brojne obožavaoce koji su čekali na ulazu na crveni tepih, tražili selfije i autograme, prenosi.

U filmu "Jeanne Du Barry", Deep igra glavnu ulogu, glumeći Luja XV.

Stravična nesreća u BiH: Uslijed teških povreda poginula jedna osoba

Stravična nesreća u BiH: Uslijed teških povreda poginula jedna osoba

Nakon crvenog tepiha ušao je u veliku salu gdje se održavala sinoćna ceremonija otvaranja, zatim projekcija filma, držeći se za ruku sa režiserkom Maiween.

Deep je postao "persona non grata" u Hollywoodu od suđenja na kojem se suočio sa svojom bivšom suprugom Amber Heard oko optužbi za bračno nasilje i klevetu. Deep nije bio osuđen i negirao je bilo kakvo nasilje.

Grupa francuskih glumaca i glumica kritikovala Kanski filmski festival zbog toga što je "prostro crveni tepih muškarcima i ženama agresorima", misleći na Deepa kao i na režiserku Maiween protiv koje je francuski novinar podnio tužbu da ga je napala u jednom restoranu, prenosi Yahoo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije