Jennifer Lopez u "magičnim" trapericama koje laskaju ženskoj figuri

0
Radiosarajevo.ba
Jennifer Lopez u "magičnim" trapericama koje laskaju ženskoj figuri
Foto: Instagram / Jennifer Lopez

Ljubav između latino dive Jennifer Lopez i glumca Bena Afflecka i dalje cvjeta. Par svaki slobodni trenutak provodi zajedno pa se tako Ben dopratio Jennifer na snimanje u jedan muzički studio.

J.Lo i dalje radi punom parom. Trenutno snima svoj novi film The Mother u produkciji Netflixa zbog kojeg je posljednjih mjeseci često putovala u Kanadu, a priprema se i za promociju svog filma Marry Me čija se premijera očekuje 11. februara 2022. godine.

Naravno, nije zaboravila ni na muziku, a sudeći po odlasku u muzički studio, sigurno opet sprema neku poslasticu za svoje obožavatelje. Pjevačica je na snimanje došla u vrlo jednostavnoj kombinaciji.

Predsjedništvo BiH u New Yorku: Razgovorali s generalnim sekretarom UN-a o rezoluciji o Srebrenici

Predsjedništvo BiH u New Yorku: Razgovorali s generalnim sekretarom UN-a o rezoluciji o Srebrenici

Vuneni pulover s visokim ovratnikom kombinirala je s trapericama te gležnjačama s vrtoglavom potpeticom i platformom. Pritom je odabrala jedan od modela traperica koji najviše laska ženskoj figuri.

Naime, nosila je model visokog struka s nogavicama koje se vrlo blago šire prema dnu, a na sebi imaju i strateški postavljene šavove koji se protežu duž cijele nogavice i tako u kombinaciji s platformama vizualno stanjuju izdužuju figuru, piše Zadovoljna.hr.

Upravo su ovo jedne od onih magičnih traperica u kojima svaka žena izgleda mršavije, pogotovo uz dobar odabir obuće.

Naravno da efekat ne bi bio jednak uz npr. tene, ali zato je zagarantiran ako uz njih nosite obuću s visokom potpeticom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije