Objavljena najava nove romantične komedije: Glavne uloge Jennifer Lopez i Owen Wilson

0
Radiosarajevo.ba
Objavljena najava nove romantične komedije: Glavne uloge Jennifer Lopez i Owen Wilson
FOTO: Screenshot / Jennifer Lopez i Owen Wilson

Pojavila se prva najava za romantičnu komediju po imenu 'Marry Me' (Udaj se za mene) u režiji Kat Coiro s Jennifer Lopez i Owenom Willsonom u glavnim ulogama, a koja je snimljena prema istoimenom stripu Bobbyja Crosbyja.

Jennifer Lopez u ovome filmu glumi svojevrsnu verziju same sebe – pop-zvijezdu Kat Valdez, kojoj se dive milioni ljudi širom svijeta.

U vezi je s šarmantnim pjevačem Bastianom, s kojim se planira vjenčati na pozornici ispred hiljade razdraganih obožavatelja.

Ramo Isak nakon posjeta: 'Miloradu Dodiku sam poručio da je Banja Luka i moj grad'

Ramo Isak nakon posjeta: 'Miloradu Dodiku sam poručio da je Banja Luka i moj grad'

Ali,  kada nekoliko minuta prije izgovaranja sudbonosnog "da" otkrije da ju je Bastian prevario s njenom asistenticom, odluči poduzeti drastični potez i udati se za nepoznatog muškarca u publici koji drži natpis 'Marry Me'.

Svi u njenom timu je nagovaraju da poništi brak, ali, Kat odluči dati šansu novopečenom suprugu Charlieju Gilbertu i pobliže ga upoznati. On je samohrani otac i stidljivi učitelj, koji se nikako ne uklapa u njen svijet glamura, piše Zadovoljna.hr.

Ipak, njegova iskrenost i neizvještačenost uspiju je razoružati.

Film je originalno trebao izaći u kina 2020. godine, ali je termin prikazivanja pomaknut na februar 2022. zbog pandemije koronavirusa.

Uz Jennifer Lopez i Owena Wilsona, u glumačkoj ekipi nalazi se i kolumbijski pjevač Maluma, komičarka Sarah Silverman, John Bradley, Chloe Coleman i Michelle Buteau.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije