Jennifer Lopez ne krije svoju novu modnu opsesiju

0
Radiosarajevo.ba
Jennifer Lopez ne krije svoju novu modnu opsesiju
Foto: EPA-EFE / Jennifer Lopez i Ben Affleck

U svega nekoliko dana u New Yorku latino diva Jennifer Lopez jasno je dala do znanja kako je ove jeseni smeđa njena omiljena boja, nošena do glave do pete

Kao podrška partneru Benu Afflecku na njujorškoj premijeri njegova filma "The Last Duel", 52-godišnja Lopez zablistala je u svjetlucajućem kompletu s potpisom brenda Hervé Léger, a njezina modna priča u znaku smeđe boje tu nije stala.

Suljagić odgovorio Dodiku: "Kapije mezarja i Memorijalnog centra Potočari će biti zatvorene 2. maja"

Suljagić odgovorio Dodiku: "Kapije mezarja i Memorijalnog centra Potočari će biti zatvorene 2. maja"

Nakon hoda crvenim tepihom Jennifer je u pratnji Bena osvanula u još jednom smeđem izdanju, a kojim se pohvalila i na Instagramu.

Na ulicama New Yorka nije mogla proći nezapaženo odjevena u smeđe kožne komade od glave do pete.

I ovim izdanjem latino diva dokazala je kolika je pristalica modnog maksimalizma, a prvenstveno ga je postigla kompletom stvorenom od duge pelerine s pripadajućom suknjom olovka kroja – djelom talijanske modne kuće Gucci.

Koliko je ove jeseni zaluđena smeđom bojom, potvrđuju i fotografije nove modne kampanje snimljene za američki brend Coach.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije