Djeca slavnih / Na udaru surovih kritika: Kćerku Jennifer Lopez napadaju zbog izgleda

07. 09. 2021. u 15:45:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Kćerka Jennifer Lopez trpi kritike zbog fizičkog izgleda.

Kao predvodnik postimpresionističkog pravca Vincent van Gogh volio je jake boje, posebno plavu i žutu, koje su se našle na skoro svakom njegovom platnu.

Otprilike iste nijanse imala je u kosi i trinaestogodišnja Emma, kćerka Jennifer Lopez i Marca Anthonyja, kada je prošle nedjelje posjetila izložbu čuvenog holandskog slikara u Los Angelesu.

Pošto su znale da će se zadržati u galeriji, jer se Van Goghova djela ne viđaju baš svakog dana, J.Lo i njena tinejdžerka svratile su u restoran brze hrane kako bi se opskrbile energijom, piše Hellomagazin.rs

J.Lo s kćerkom Emmom - undefined

Foto: Profimedia: J.Lo s kćerkom Emmom

Kao što vidimo na fotografiji, Emma je u svom modnom fazonu.

"Na koga si tako ružna?", "Ono kad ti je mama Jennifer Lopez, a ti izgledaš ovako", "Jadna, sva je na tatu", komentari su na društvenim mrežama koji su, jedno je sigurno, otišli predaleko.

Bilo je i onih koji su stali u odbranu Emme te su zamolili ostale da takve komentare ne ostavljaju jer oni izrazito loše utječu na samopouzdanje i psihički razvoj mladih osoba.

J.Lo s kćerkom Emmom - undefined

Foto: Profimedia: J.Lo s kćerkom Emmom


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (5)