Aniston zbunila bivšeg muža: "Brad, tako si seksi, hoćeš li doći kod mene..."

0
Radiosarajevo.ba
Aniston zbunila bivšeg muža: "Brad, tako si seksi, hoćeš li doći kod mene..."
Foto: EPA-EFE / Piit i Aniston

Dvadeset godina nakon vjenčanja te 15 godina nakon razvoda koji je uzdrmao svijet, zvijezda serije "Prijatelji" i njezin bivši suprug ponovno se zbližavaju pred nizom svjedoka i pri tome se dobro zabavljaju.

Na veliko zadovoljstvo fanova, Jennifer Aniston i Brad Pitt učestvovali su u virtualnom čitanju klasika iz 80-ih komedije "Fast Times at Ridgemont High" koja slavi 38. godišnjicu, prenosi Gloria. 

Uz Jennifer i Brada, virtualnom čitanju pridružio se Jimmy Kimmel, Morgan Freeman, Shia LaBeouf, Matthew McConaughey, Julia Roberts, Dane Cook, Henry Golding i Sean Penn...

Brad Pitt preuzeo je ulogu Brada Hamiltona, dok je Jennifer igrala Lindu Barrett, a dijalog među njima je podigao temperaturu.

"Hej Brad!", čitala je Jennifer. "Ti znaš da sam oduvijek mislila da si jako sladak. Mislim da si jako seksi. Hoćeš li doći kod mene?", Brad Pitt se trudio ostati ozbiljan...

Priče o ponovnom viđanju glumaca krenule su nakon što se on pojavio na njezinoj božićnoj zabavi 2019. godine, a dosegnule su svoj vrhunac kad je jedan vješt fotograf 'uhvatio' Brada kako na dodjeli SAG Awards drži bivšu suprugu za ruku i nježno je gleda u oči dok je ona samo stala da ga usput pozdravi. Ipak, njihovi susreti su ostali samo na prijateljskoj bazi.

Jennifer i Brad upoznali su se 1994. godine putem svojih menadžera koji su bili prijatelji. I on i ona tada su bili 'klinci u usponu', na prvi spoj su također izašli putem dogovora svojih agenata, a zatim je planula ljubav.

U devedesetima su bili na glasu kao jedan od najatraktivnijih i najbolje odjevenih parova, a 1999. na koncertu Brucea Springsteena objavili su zaruke. Sudbonosno "da" izrekli su si 2000. godine na raskošnom vjenčanju punom slavnih lica i živjeli naizgled sretno sve dok Brad na snimanju filma "Mr. and Mrs. Smith" nije upoznao Angelinu Jolie. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije