Jennifer Aniston otkrila čime bi se bavila da nije postala glumica

0
Radiosarajevo.ba
Jennifer Aniston otkrila čime bi se bavila da nije postala glumica
Foto: Instagram / Jennifer Aniston

Jennifer Aniston (54) koju je proslavila uloga Rachel u popularnoj seriji Prijatelji uživa u statusu jedne od najtraženijih glumica, ali otkrila je kojim bi se poslom bavila da nije ušla u taj svijet.

U nedavnom intervjuu za Wall Street Journal, Aniston je objasnila koliko voli dizajn interijera te je rekla da bi se time bavila.

Otkako je napravila profil na Instagramu, ona rado podijeli lični prostor i otkrila je kako se voli baviti uređenjem interijera. Veliku strast prema uređenju doma pokazala je dok je još dijelila imanje s bivšim suprugom Justinom Therouxom prije nego što su se razišli u februaru 2018. godine. 

Olimpijci će u Parizu spavati na anti-sex krevetima

Olimpijci će u Parizu spavati na anti-sex krevetima

Za imanje u Bel Airu vrijedno 21 milion dolara (37,7 miliona KM), Aniston je okupila tim dizajnera interijera i eksterijera i s njima kreirala svoju oazu.

Aniston je nekoliko puta govorila o svojoj strasti prema uređenju interijera, a nije krila da bi tu strast možda i pretvorila u karijeru da nije postala glumica.

Jennifer Aniston
Foto: Instagram: Jennifer Aniston

"Volim spajati domove i stvarati prostore. Mogu ući u kuću i vidjeti šta joj treba. To je zabavan proces. Neki ljudi ga se boje. Može prekinuti odnose. Ali ja napredujem tokom tog procesa", ispričala je Aniston te otkrila da se s bivšim suprugom često i svađala oko uređenja jer ponekad nisu imali istu viziju.

Inače, dom u kojem živi Aniston prostire se na 8500 kvadratnih metara i ima četiri spavaće sobe, šest kupaonica, vinski podrum i luksuzni bazen.

Prema tome kako je uredila dom čini se kako glumica voli prije svega udobnost i da je privlače drvo, kamen i bronza, piše 24sata.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije