Jennifer Aniston konačno otkrila tajnu savršenog izgleda: Eliminiše celutit i izbacuje toksine

0
Radiosarajevo.ba
Jennifer Aniston konačno otkrila tajnu savršenog izgleda: Eliminiše celutit i izbacuje toksine
Foto: Instagram / Jennifer Aniston

Jennifer Aniston (54) nedavno je podijelila par fotografija s ljetovanja i pokazala kako je uživala na odmoru s prijateljima, kupajući se i sunčajući.

Na jednoj fotografiji je pokazala kako izgleda tretman limfne drenaže za noge.

Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji podstiče razgradnju celulita, smanjenje obima, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. To je terapija s kojom se podstiče funkcija limfnog sistema pa se tako brže izlučuju štetni toksini iz tela kao i višak tečnosti.

Oglasili se iz OHR-a: Evo šta je Christian Schmidt rekao o napadu na povratnike u Gacku

Oglasili se iz OHR-a: Evo šta je Christian Schmidt rekao o napadu na povratnike u Gacku

Tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i bola koja je eventualno bila prisutna ranije. Jennifer Aniston se fotografisala ležeći na podu, a na nogama je imala kompresijske "pantalone". Glumici nije strano da uskoči u bikini, pa ni ne čudi da oduševljava svojom figurom.

Pored toga, svoje savršeno telo i u 54. godini održava redovnim treninzima i zdravom ishranom.

Jennifer Aniston u kompresijskim 'pantolama'
Foto: Instagram: Jennifer Aniston u kompresijskim 'pantolama'

"Nekad sam se budila nekoliko sati prije posla kako bih odradila kardio trening i mislila sam da je normalno da boli i da se osjećam kao da ću da se onesvijestim. Dugo sam vjerovala u to i tako sam si uništila tijelo", je ispričala Jennifer Aniston svojevremeno za In Style.

Inače, Aniston je otkrila mnoge tajne koje su joj pomogle da održi liniju tokom godina. Među njih spada i topla voda s limunom, kojom započinje svaki dan, baš kao i hodanje po stepenicama na traci, ali najvažniji dio dana za nju je onaj kada može da meditira.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije