Jednako zavodljive: Ovako danas izgledaju nekad najljepše žene bivše Jugoslavije

Radiosarajevo.ba
Jednako zavodljive: Ovako danas izgledaju nekad najljepše žene bivše Jugoslavije
Screenshot / Tanja Bošković (1983)

Ljepotice iz bivše Jugoslavije mnogima su i danas nezaboravne, a nostalgičari će reći da je to bilo blaženo doba ljepote, kada nisu postojali silikoni, hijaluron i Instagram filteri.

Bivše jugoslavenske misice, sportistkinje, pjevačice i glumice bile su apsolutne boginje ljepote, a časopisi u kojima su izlazile njihove fotke prodavali su se u milionima primjeraka.

Tri decenije od raspada Jugoslavije neke od njih jednako su zavodljive kao nekad.

Ana Sasso danas ima 57 godina i izgleda sjajno. Nezaboravna Miss Jugoslavije i danas plijeni pažnju gdje god se pojavi, a njezini fanovi na Instagramu je časte komplimentima. 

Ceca Kitić napunila je 60. Najljepša sportistkinja bivše Jugoslavije posljednjih je godina prošla kroz teške financijske periode, a učestvovala je i u reality programima zbog zarade. 

Lidija Vukićević zavodi s 58 fotkama u badiću. Viki iz Boljeg života još uvijek nije promijenila način šminkanja i frizuru, a u badiću izgleda jednako kao kada je na bazenu zavodila doktora Ivu Lukšića. 

Muškarci još uvijek zadrhte pred Tanjom Bošković. Glumica još aktivno radi i snima filmove. Za sebe ne voli govoriti da je bila seks-simbol.


Suzana Žunić
, bivša Miss i žena zbog koje su frajeri padali na koljena, danas je predivna plavuša. Od Igora Štimca razvela se 2009. godine nakon 19 godina braka. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije