Jedna od najljepših žena zaljubljena do ušiju u ovog čovjeka: Dokaz da za ljubav nikad nije kasno

1
Radiosarajevo.ba
Jedna od najljepših žena zaljubljena do ušiju u ovog čovjeka: Dokaz da za ljubav nikad nije kasno
Foto: X.com / Monica Belluci i Tim Burton

Slavni režiser Tim Burton danas, 25. augusta, slavi 65. rođendan, a nema sumnje da će ga provesti u najdražem društvu italijanske glumice Monice Bellucci (59), njegove najnovije ljubavi.

Slavni se par prvi put sreo sad već davne 2006. godine na Filmskom festivalu u Cannesu. On je tada još bio s bivšom suprugom Helenom Bonham Carter i među njima nije se dogodilo ništa. U međuvremenu su se Burton i Helena Bonham Carter razveli 2014. godine nakon 13 godina braka, ali ostali su u dobrim odnosima zbog njihovo dvoje djece. A onda se Burtonu 2022. na Filmskom festivalu Lumière u Lionu dogodio sudbonosni susret. Bellucci je bila počasni gost festivala, a na sceni je upravo ona uručila Burtonu prestižnu nagradu za životno djelo.

Nakon toga nešto je među njima zaiskrilo, a u februaru 2023. počele su kružiti glasine da su najnoviji holivudski par. Šuškalo se i da su se potajno viđali četiri mjeseca prije nego što su viđeni zajedno kako hodaju ruku pod ruku i ljube se na Valentinovo 2023. godine.

Amra Džeko se u Istanbulu pojavila u prekrasnoj haljini: Sve odiše glamurom

Amra Džeko se u Istanbulu pojavila u prekrasnoj haljini: Sve odiše glamurom

A onda je u junu 2023. Monica nakon višemjesečnih nagađanja otvoreno priznala da je u sretnoj vezi s uspješnim redateljem.

"Ono što mogu reći... Drago mi je što sam upoznala ovog čovjeka, prije svega. To je jedan od onih susreta koji se rijetko događaju u životu... Znam ga kao čovjeka, volim ga, a sad ću ga upoznati i kao režisera, počinje još jedna avantura. Volim Tima i jako poštujem Tima Burtona", rekla je tada italijanska ljepotica, koja je sa svojim dragim sarađivala na novom filmu o Bubimiru, nastavku horor komedije iz 1988. godine.

Monica Bellucci zanosnija nego ikada: Ljubav joj udahnula novu mladost

Monica Bellucci zanosnija nego ikada: Ljubav joj udahnula novu mladost

Monica se dva puta udavala, a veza s Burtonom je njen najozbiljniji emotivni odnos od razvoda od Vincenta Cassela 2013., s kojim ima dvije kćeri, Leoni i Devu.

Burton i Carter živjeli su u dvije odvojene kuće koje su bile spojene hodnikom, a ranije su strani mediji izvještavali da je bivšu suprugu jednom prilikom prevario. Tada su ga paparazzi snimili kako po izlasku iz kina ljubi nepoznatu ženu te zajedno s njom ulazi u automobil. Međutim, njegova supruga je kasnije demantirala glasine i rekla da su to 'apsolutne neistine' te da joj je suprug bio u kinu s grupom ljudi, članovima porodice i prijateljima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije