Jedna od najljepših žena svijeta objasnila zašto više ne snima filmove

0
Radiosarajevo.ba
Jedna od najljepših žena svijeta objasnila zašto više ne snima filmove
Foto: EPA - EFE / Bradley Cooper,Eva Mendes i Ryan Gosling

Poznata glumica Eva Mendes, koja je stekla popularnost u filmovima poput Training Day, 2 Fast 2 Furious i Hitch, otvorila je vrata mogućem povratku u Hollywood. Nakon što je napustila filmsku industriju kako bi se posvetila majčinstvu, Mendes je izjavila da bi se vratila samo uz dobre prilike.

U intervjuu za New York Post, Mendes je otkrila da je odlučila napustiti Hollywood kada je osjetila da je to pravi trenutak.

"Otišla sam u vrijeme kada sam radila s Ryanom Goslingom, koji je najbolji. Imala sam veliku želju raditi s njim. Ono što smo zajedno stvorili nagnalo me je da pomislim: 'Ovo je dobar trenutak da jednostavno odem'," kazala je Mendes, koja je posljednju glumačku ulogu ostvarila 2014. u filmu Lost River.

Ubrzajmo trendove sporom modom: Zašto je upcycling fashion važna tema za budućnost?

Ubrzajmo trendove sporom modom: Zašto je upcycling fashion važna tema za budućnost?

Mendes i Gosling imaju dvije kćerke, 10-godišnju Esmeraldu Amadu i 8-godišnju Amadu Lee, a Mendes ističe da joj je majčinska uloga važnija od onih na ekranima. Iako je bila posvećena djeci, nastavila je razvijati svoju karijeru u drugim smjerovima, postavši kreativna direktorica kozmetičkog brenda CIRCA Beauty. Također je nedavno objavila slikovnicu pod nazivom Desi, Mami, and the Never-Ending Worries.

Mendes je zahvalila Goslingu što joj je omogućio da ostane kod kuće s djecom dok on nastavlja svoju glumačku karijeru: "Tako sam sretna bila što sam mogla imati ovo vrijeme sa svojom djecom - i dalje sam radila, samo nisam glumila... Bilo je kao, u redu, on će raditi i ja ću raditi, samo ću raditi ovdje," objasnila je.

S obzirom na njen interes za povratak, obožavatelji se nadaju da ćemo uskoro ponovo vidjeti Mendes na filmskom platnu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije