Eva Mendes objavila fotografiju iz mladosti, mislila je da joj lice izgleda čudno

0
Radiosarajevo.ba
Eva Mendes objavila fotografiju iz mladosti, mislila je da joj lice izgleda čudno
FOTO: EPA / Glumica evocirala uspomene

Jedna od najljepših holivudskih glumica Eva Mendes podigla je prašinu na društvenim mrežama objavivši svoju staru fotografiju iz mladosti.

Naime, 47-godišnja zvijezda filma “Brzi i žestoki” na svom Instagram profilu objavila je svoju fotografiju iz filma koji se prikazivao 2001. godine.

“Upravo sam pronašla ovu fotografiju sa snimanja filma od prije 20 godina. Sjećam se da sam, kada sam prvi put vidjela ovu fotografiju, pomislila kako mi lice izgleda čudno i da imam neobičnu strukturu kostiju lica. Znate sve one nesigurnosti koje mogu mučiti 26-godišnjakinje. U međuvremenu, 20 godina kasnije, voljela bih imati to čudno lice i neobičnu strukturu kostiju. Koja je poenta? Nisam sigurna. Možda ako mrzite neku svoju fotografiju, pričekajte 20 godina i svidjet će vam se”, napisala je Eva u opisu fotografije.

Njena objava potaknula je brojne fanove na komentarisanje te su je obasuli komplimentima, a mnogi su se složili sa slavnom glumicom kako i sami promijene mišljenje o svom izgledu nakon nekoliko godina, priželjkujući opet izgledati kao u mladosti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije