Eva Mendes skratila kosu pa dobila komentar da je ostarila

Radiosarajevo.ba
Eva Mendes skratila kosu pa dobila komentar da je ostarila
Foto: EPA / Eva Mendez

Evi Mendes, koja se nerijetko spominje u kontekstu jedne od najseksepilnijih glumica, godine kao da ništa ne znače. Štaviše, svojom posljednjom promjenom - skraćivanjem kose, 45-godišnja glumica kao da je dodatno osvježila svoj imidž notom opuštenosti i ležernosti. Kako izgleda njen duži bob Eva je podijelila u kratkom klipu sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

Među pohvalama koje su joj uputili njeni prijatelji pronašao se i jedan prilično otrovan komentar. ''Ona stari'' glasio je jedan osvrt upućen uspješnoj glumici i majci dvoje djece.

No, ovaj komentar nije prošao ispod radara supruzi glumca Ryana Goslinga koja očito nema problema sa starenjem, ali je smetaju ljudi koji njeguju površne vrijednosti. ''U pravu si. Hvala Bogu da starim. To znači da sam još uvijek ovdje. Uskoro ću navršiti 46 godina i svaki dan sam zahvalna na tome što postajem starija. Tvoj komentar me navodno trebao povrijediti? Nije. Zapravo me potaknuo da se osjećam zahvalnom. Zato ti hvala na podsjetniku da sam još ovdje'', napisala je Eva Mendes na svome Instagram profilu.

Eva Mendez - undefinedInstagram/Screenshot: Eva Mendez

Nakon što je odgovorila na komentar, Eva Mendes je u svoj originalan post dodala ohrabrujuću poruku svojim prijateljima i zahvalila ima na njihovoj ljubaznosti.

''Šaljem vam dodatnu ljubav, sada i uvijek, hvala vam što me podržavate s tolikom pozitivnošću i ljubavi kroz svoje komentare. Trudim se većinu ih pročitati i jako me veseli što oko mene postoji toliko ljubavi. Uzvraćam istom'', napisala je Eva poruku zahvalnosti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije