Jedan od najstrastvenijih slavnih parova se zaručio: Prsten oduševio sve

0
Radiosarajevo.ba
Jedan od najstrastvenijih slavnih parova se zaručio: Prsten oduševio sve
Instagram / Kourtney Kardashian i Travis Baker

Nakon što se u februaru ove godine službeno saznalo za njihovu vezu, reality zvijezda Kourtney Kardashian i bubnjar grupe Blink 182 Travis Barker odlučili su se za korak dalje u njihovu odnosu.

Travis je kleknuo i zaprosio svoju dragu, a ona je presretno rekla 'da'. Barker je kleknuo na plaži ispred hotela u Montecitu, a oboje su se fotografijama pohvalili na društvenim mrežama.

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

"Zauvijek, Travis Barker", napisala je 42-godišnja reality zvijezda u opisu njihovih zajedničkih fotografija na kojima se ljube na plaži, a oko njih je napravljeno srce od brojnih ruža te su postavljene romantične svijeće.

Odmah su uslijedile brojne čestitke, a Kourtneyjina sestra Kim Kardashian objavila je i video presretnog para na kojem se u prvome planu vidi ogromni dijamantni prsten.

Osim Kim, njihovim zarukama prisustvovala je i treća sestra, Khloe Kardashian te njen partner Tristan Thompson.

Zaručnički prsten Kourtney Kardashian oduševio je sve. Na svom Instagram profilu objavila je story i pohvalila se kakav je prsten dobila.

Fotografije slavnog para već na Instagramu - undefined

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije