Jasmina Izetbegović i Ćamil Humačkić šerijatski će se vjenčati u Begovoj džamiji

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MrziteljPDA

Zahvaljujući ovoj informaciji lakše ću večeras zaspati!

Kontejner “bosnjaci” i poslije Bajrama

ce imati meze

Pravnik

Hoće li mlada biti pripita ili će se čuvati za poslije vjenčanja?

SilentWaffle

Joj kakav ste vi odron i zutilo postali, to je cudo jedno :D nekad ste imali dno dna, sad vam je to zahvatilo citav portal :D

Coronaparty

Bljuc

Meho

I neka onda Zivkovic prica o gradjanskoj drzavi nekom drugom. Sestricna mu dijeli Alijino zivotno dijelo zvancinom ambasadoru BiH u inostranstvu, on udaje kcerku po serijatskom zakonu... Sva sreca da ta njegova gradjanska drzava pocinje oko Kozije cuprije i zavrsava u Dobrinji.

Kralj Mrgud

Eto zetine da hara kada bakir nebude mogao vise harati na Bosnjacima

Nino

Kad će tzv. profesorica i tzv. specijalista ginekoligije odgovarati za krivotvorenja dokumenata o svom obrazovanju (indeksa o položenim ispitima na magisteriju) i dijelu ne privedeni specijalistički staža u Zavrebu, tako da je u Sarajevu provela samo zadnjih 14 mjeseci, umjesto 4 godine.

Gost

Zar nije da se prvo mora gradjanski pa tek onda serijatski?

Fuj...

Posrat se i na nju, i njenu svadbu, a i kompletan "šerijat" koji izrodi ovakvu bagru ! Tallibanska štenad !

Kazi istinu

Posto je dzamija jedino mjesto gdje nikad nije bio scepo radoncic da se zakljuciti da scepo nece biti nazocan serijatskom vjencanju. Interesantno je da je vucic i dodik vise puta bili u dzamiji od scepe koji nikad nije usao u dzamiju.

Kija

Vi kojima smeta šerijatsko vjenčanje u džamiji...zašto...pa vjenčaju se ljudi i u crkvi ko vidi problem u tome.... niko.

Dnevni red

VIDI JOJ KAPUTA MENE ZANIMA KOLKO GA JE PLATILA

Bosanski kralj Vehbija

Koliko sam cuo sredili su mu odmah Doktorat…da ne bude problema kao sa Sebi ja -jom

Kurton

Da, vrlo kulturna i obrazovana dama je do sada imala brojne romanse… Neke sa lokalnim narkomanima (dvojicom) aneke sa srbskim petlićima koji su je očerupali. Živi od flaše koju voli više od Sebije i dobra je drugarica jedne nočne dame kojoj veoma zavidi jer se ova buši svakodnevno. Vrlo lijepa jer teži oko 85 kilograma bez alkohola. Pored svega toga jedan arap još čezne za obujnim grudima koje su ga čvakale.

Taliban

jel istina da je razdjevičio sin Bin Ladena?

l.b-lbg

mmmmm

J

Ne smeta serijatsko vjencanje eto ko u crkvi, ali hrvati i srbi nece gradjansku, a lazljubi bakir hoce kao gradjansku. Vidi se ko je najveci lazov i licemjer

Alen Pokrklić

Civilizacijske tekovine.

Arisgagi

Je li Dodik bio na svadbi ? Mogli su i njega pozvati pa tek onda poslati koju granatu.

Gost

Već dugo živi u Njemačkoj a osam godina mlađi od nje. Napišite koliko imaju godina.

Jebacica

0049175/7700770 ako neko treba jebacice u Njemackoj. Ovo je moj broj ako ja nisam tu onda ce se Bakir javiti. Zivila SDA

/ Najnovije