Jala Brat i Severina donose "Otrov": Pogledajte novi spot!

Radiosarajevo.ba
Jala Brat i Severina donose "Otrov": Pogledajte novi spot!
Kako je i najavila, Severina je danas tačno u podne na svojoj Facebook stranici premijerno objavila spot za novu pjesmu "Otrove" – drugi po redu singl s nadolazećeg albuma.

Pjesmu koju su Severini saradnici okarakterizirali kao veliki klupski hit, koji može stati uz bok svjetskoj produkciji, za Severinu je napisao Jala Brat.

''Kada sam čula pjesmu Otrove, čula sam pjesnika, čula sam natprosječni talent, koji toga nije ni svjestan. I to je ono što mu daje šarm i zašto ga ljudi vole. Hvala, Jala Brat, leti dalje u visine...'', izjavila je Severina za svog novog suradnika, koji potpisuje muziku i tekst, dok aranžman potpisuje KC Blaze.

''Pjesma je nastala u nekoliko kasnih sati i rađena je samo za Severinu. Iskrena je i ima jasnu poruku u kojoj će se naći svi oni koje je ljubav bar jednom 'otrovala'", kazao je Jala Brat.

Videospot za pjesmu Otrove, redatelja Petra Pašića, sniman je na nekoliko beogradskih lokacija, među kojima i u Plavom vlaku, poznatijem kao Titov vlak.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije