Jala Brat i Buba Corelli u Domu mladih održali sjajan koncert

Radiosarajevo.ba
Jala Brat i Buba Corelli u Domu mladih održali sjajan koncert
Sarajevski muzičari Jala Brat i Buba Corelli sinoć su u sarajevskom Domu mladih održali fantastičan koncert, upravo onakav kakav su i najavljivali proteklih sedmica.

Ovaj sarajevski dvojac je u protekle dvije godine nastupao skoro u svakom većem klubu u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Hrvatskoj i ostatku Evrope, a upravo su u „najvećem muzičkom gradu“ u regionu - Sarajevu, položili najteži ispit i dobili čistu „desetku“ za svoj nastup.

U do posljednjeg mjesta rasprodanom Domu mladih, Buba Corelli i Jala Brat su ispunili sva očekivanja publike u svom gradu.

Tako su ova dva vrsna muzičara razdrmali sarajevsku scenu sjajnim hitovima sa samog početka "Ne pitaj" (Jala) i "Oh no" (Buba Corelli), ali i onim novonastalim pjesmama, kojima su publiku digli na noge.

Osim Jale Brata i Bube Corellija, svojim nastupima sjajni su bili i specijalni gosti i prijatelji Corona & Rimski, Elena i Maya Berović i mnogobrojne drugi gosti iznenađenja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije