J. Lo oduševila linijom u 49. godini: Otkriveno kako do nje dolazi

Radiosarajevo.ba
J. Lo oduševila linijom u 49. godini: Otkriveno kako do nje dolazi
Jennifer Lopez nedavno je na svom Instagram profilu objavila svoju fotografiju u tajicama, a svi su gledali samo u njezine isklesane trbušnjake. Poznato je da je vrijeme stalo za ovu 49-godišnju ljepoticu, ali što radi da održi ovakvu figuru?

Iza ubojitih trbušnjaka i čvrste stražnjice stoji ozbiljan rad, a njezin trener David Kirsch, za People, je to i potvrdio. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

"Genetski je blagoslovljena, ali fizički ima nevjerovatnu količinu fizičke energije, a pogotovo mentalne i emocionalne volje." 

Lopez za ovakvo tijelo radi niz varijacija vježebi čučnjeva, plankova i iskoraka. Fokusira se na ples i uvijek pokušava promijeniti i razigrati svoju rutinu vježbanja pa koristi raznu opremu. Više je puta pjevačica naglasila da nikada ne preskače trening, a iznimno je bitno da ostane hidratizirana pa pije puno vode. 

J.Lo vježba manje grupe mišića, ali radi više ponavljanja, a njezina prehrana uključuje proteine i kompleksne ugljikohidrate poput batata i smeđe riže.

Sasvim je izbacila alkohol i kofein, a svugdje sa sobom ima neku voćku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije