Iznenadio sve - Regionalni glumac i muzičar napravio zaokret u karijeri

Radiosarajevo.ba
Iznenadio sve - Regionalni glumac i muzičar napravio zaokret u karijeri
Dočarao nam je neke nevjerovatne likove, i uz zvuk bubnja vodio na nevjerovatna mjesta. A njegov posljednji poslovni poduhvat iznenadio je sve!

Naime, u Srbiji je počelo snimanje show programa "Ja imam talenat", a mnoge je iznenadila vijest da se u žiriju našao i legendarni Srđan Žika Todorović. 

Kako je objasnio u razgovoru za Blic, snimanje ovog showa doživljava kao novi izazov, jer voli da eksperimentiše i da iskače iz klasičnih uloga.

"Na snimanju prve emisije za mene je sve bilo novo i čudno, ali već sam se prilagodio i osećam se potpuno opušteno. Uživam u ovoj zavaljenoj fotelji. Još ne mogu da provalim koji su kriterijumi za prolazak dalje, ali rekli su mi da ćemo doći do trenutka kad ćemo odvojiti žito od kukolja i kad će pravi talenti ući u finale. Za sada nisam strog, ali možda postanem stroži. Ceniću originalnost i tehnik", kaže Žika, i dodaje da smatra da su svi članovi žirija kompetentni i da je dobro što su različiti.

Neobično je jer je Žika uvijek bio malo, skoro nikako u medijama, radio je ono šta najbolje zna - na obje scene.

Koja vam je najdraža Žikina uloga?

Koja vam je najdraža Žikina uloga - Kifla u "Zaboravljenima", Koma u "Kako je propao rokenrol", Fleka u "Crnom bombarderu", Đavo u "Mi nismo anđeli", Jovan u "Bila jednom jedna zemlja", Duško Krtola u "Vratiće se rode"...?

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije