Ivanka Trump u crno-bijeloj haljini oduševila Saudijce

Radiosarajevo.ba
Ivanka Trump u crno-bijeloj haljini oduševila Saudijce
Saudijci su u subotu na društvenim mrežama hvalili ljepotu Ivanke Trump, kćeri američkog predsjednika, a ni bračne ponude objavljene putem Twittera nisu izostale.

Obučena u crno-bijelu haljinu dugih rukava i nepokrivene glave, Ivanka je sletjela u glavni grad Saudijske Arabije u subotu ujutro u sklopu Trumpove posjete kraljevini bogatoj naftom na prvoj postaji njegove međunarodne ture Bliskim istokom i Europom.

Saudijci su je odmah komentirali na društvenim mrežama hvaleći njenu ljepotu.

"Trebali bismo ojačati naše veze s Trumpom i garantirati njegovoj kćerki mnoga ulaganja kako bi što češće dolazila u našu zemlju", napisao je korisnik Twittera Rakan al Atibi.
 
Drugi korisnik je napisao da mu je žao što se svjetloputa Ivanka mora preznojavati pod jarkim suncem Saudijske Arabije. Temperatura u Rijadu skočila je na više od 40 stepeni celzija u subotu.
 
U video snimci postavljenoj na Twitteru muškarac obučen u tradicionalnu saudijsku odjeću predstavio se kao Badr bin Fahd i zaprosio je Ivanku no malo je pogriješio pri izgovoru njenog imena.
 
Obraćajući se kralju Salmanu, Badr je rekao: "Molim našeg kralja, čuvara dviju svetih džamija, za ruku kćeri američkoga predsjednika Evikane."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije