Italijanska ljepotica: Lagala da je bolesna, otišla s Putinom na večeru i skoro završila u zatvoru

1
Radiosarajevo.ba
Italijanska ljepotica: Lagala da je bolesna, otišla s Putinom na večeru i skoro završila u zatvoru
Foto: EPA - EFE / Ornella Muti

Italijanska glumica, koja je važila za najljepšu ženu koja je ikada hodala svijetom, Ornella Muti (69) nedavno je viđena na Sedmici mode u Moskvi gdje je došla podržati svoju kćerku Naike Rivelli.

Reviju je pratila iz prvih redova, a nije skrivala sreću i ponos dok je bodrila svoju kćerku.

Inače, Ornella od početka svoje glumačke karijere važi za jednu od najseksepilnijih Italijanki, a iza sebe ima više od 200 snimljenih filmova. Neki od poznatijih su "Ukroćena goropadnica", "Flash Gordon", "Casanova", "Dečko za dvije kćeri", "Ja i moja sestra".

Lijepi prizori delfina u Dubrovniku

Lijepi prizori delfina u Dubrovniku

Glumiti je počela već s 14 godina, kada je dobila glavnu ulogu u filmu "Najljepša žena". Nakon toga su je prozvali ikonom ljepote. No, ova ljepotica od samih početaka karijere itekako pazi na svoj izgled i svoje tijelo, pa je tako navodno osigurala grudi na iznos od 350 hiljada dolara, piše Jutarnji.

Prvi je put stala pred oltar s Alessiom Oranom, a mediji su ih nazivali najljepšim parom u državi. No bračni život bio je daleko od idealnog... Nakon što su se razišli, Ornellu su povezivali s raznim moćnicima, a prije drugog braka, upustila se u aferu s rediteljem Marcom Ferrarijem.

Drugi suprug bio joj je Federico Fachinetti, koji ju je varao, a također je bio sklon alkoholu. Prije nego što je zanosna Italijanka podnijela zahtjev za razvod, šuškalo se da se upetljao u mutne poslove. U jednom je kasnijem intervju čak izjavio da je glumica dosadna i u krevetu i za razgovor.

Zatim se Ornella 2015. godine našla u središtu skandala nakon što je dobila zatvorsku kaznu jer je lagala da je bolesna kako ne bi glumila u pozorištu. Umjesto toga otišla je na večeru s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

Njena je majka bila Ruskinja, a za dogovoreni je nastup dobila oko 25 hiljada eura. No, umjesto toga odlučila se za objed s Putinom na dobrotvornoj večeri u Sankt-Peterburgu. Godinu dana kasnije podnijela je zahtjev za rusko državljanstvo.

Tragičan život fatalne plavuše: Anna Nicole Smith nakon smrti sina htjela ući u njegov kovčeg

Tragičan život fatalne plavuše: Anna Nicole Smith nakon smrti sina htjela ući u njegov kovčeg

Sud ju je na kraju kaznio sa 600 eura i izrekao kaznu od osam mjeseci zatvora. Ona je kasnije pretvorena u uvjetnu jer je s 30 hiljada eura nadoknadila štetu koju je nanijela pozorištu.

Ornella je danas posvećena porodičnom životu i rijetko se pojavljuje u javnosti. Njena kćerka Naike bezvremenska je ljepotica, baš poput slavne mame, a Ornella ukupno ima troje djece i dvoje unučadi. Trenutno je njen partner francuski poduzetnik Fabrice Kerhervé (58), s kojim je od 2008. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije