Italijanima prekipjelo, drastično kaznili Kanyea i Biancu zbog nedoličnog ponašanja

0
Radiosarajevo.ba
Italijanima prekipjelo, drastično kaznili Kanyea i Biancu zbog nedoličnog ponašanja
Foto: X.com / Bianca Censori i Kanye West

Kanye West i njegova nova supruga Bianca Censori dobili su doživotnu zabranu iznajmljivanja brodova u venecijskim kanalima nakon prošlosedmičnog skandala koji je obišao svijet.

Naime, par je izazvao kontroverzu prošlog ponedjeljka kada su uočeni kako izmijenjuju nježnosti u brodici u Veneciji, dok je West otkrivao svoju golu zadnjicu turistima koji su buljili u njih. Američki reper je tada viđen kako sjedi na zadnjem dijelu čamca dok je njegova 28-godišnja supružnica odmarala glavu u njegovom krilu.

Venezia Turismo Motoscafi, kompanija koja je iznajmila brod Westu i Censori, ekskluzivno je razgovarala s australijskim Daily Mailom i potvrdila da par "više nije dobrodošao" na njihove brodove. U svom saopštenju, kompanija je osudila "nepristojnu aktivnost para", potvrdivši da "nisu u potpunosti znali" šta se događalo na čamcu.

Potvrđeno za portal Radiosarajevo.ba: I Hrvatska je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Potvrđeno za portal Radiosarajevo.ba: I Hrvatska je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

"Vozač je morao paziti na promet i nije vidio njihovo nepristojno ponašanje. Da ih je primijetio, odmah bi ih iskrcao i nadležnima prijavio", tvrde iz Venezia Turismo Motoscafija.

"Osim toga, u brodici je bila i treća osoba, koja je pratila gospodina i gospođu West, koja je kapetanu ionako zaklanjala pogled na zadnju stranu čamca", dodali su.

Supruga poznatog pjevača izazvala lavinu kritika na društvenim mrežama: 'Protjerajte je iz Italije!'

Supruga poznatog pjevača izazvala lavinu kritika na društvenim mrežama: 'Protjerajte je iz Italije!'

Inače, Venezia Turismo Motoscafi jedna je od vodećih venecijanskih privatnih prijevoznih kompanija, koja se može pohvaliti impresivnim nizom slavnih klijenata, uključujući Lady Gagu, Harryja Stylesa, Florence Pugh, Jennifer Lopez i Bena Afflecka.

Podsjetimo, kobni prizor iz Venecije osudili su širom svijeta zbog iznimne nepristojnosti i neprimjerenog ponašanja 46-godišnjeg muzičara. West, koji je bio obučen u crno, promatrao je grad s povišenog i otvorenog dijela brodice s djelimično spuštenim hlačama.

Uz brojne komentare i negodovanje javnosti širom interneta, Kanyeova bivša supruga Kim Kardashian također je bila zabrinuta u vezi kontroverznog repera jer tvrdi da "nešto očito ne štima s njim" i ne zna kako će to "sve objasniti djeci".

Inače, Bianca i Kanye su već nekoliko sedmica na odmoru u Europi, tačnije u Italiji, a ovo im nije prvi put da su se susreli s kaznama, odnosno, zabranama. Italijani su već izrazili svoje nezadovoljstvo zbog Biancinih odjevnih kombinacija, pa su novu reperovu suprugu prijavili policiji zbog njenog kontroverznog stila koji pokazuje po ulicama njihove katoličke zemlje.

Dok će Kanyeova gola zadnjica, barem za sada, proći nekažnjeno, Bianci Censori prijeti novčana kazna od 10 hiljada eura, a čak bi se mogla suočiti i sa zatvorskom kaznom tokom svog italijanskog putovanja, piše Jutarnji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije