Supruga poznatog pjevača izazvala lavinu kritika na društvenim mrežama: 'Protjerajte je iz Italije!'

0
Radiosarajevo.ba
Supruga poznatog pjevača izazvala lavinu kritika na društvenim mrežama: 'Protjerajte je iz Italije!'
Foto: X.com / Bianca Censori i Kanye West

Nova supruga Kanyea Westa prijavljivana je policiji zbog njenog kontroverznog stila koji pokazuje po ulicama katoličke Italije.

Ovog mjeseca je australska arhitektica Bianca Censori (28) privlačila poglede i brojne komentare jer je hodala po Italiji u oskudnim odjevnim kombinacijama, a isto je učinila i prošlu nedjelju, 20. augusta kada je izašla na večeru s Kanyeom (46).

Bianca je bila bez grudnjaka u uskom providnom kostimu, a u nekim trenucima gole je bradavice prekrila crnom torbom koju je nosila preko tijela. Kanye je bio u crnoj odjevnoj kombinaciji, majicu je prekrio širokim sakoom i nosio je široke hlače.

Brojni komentari po internetu upućeni su Bianci i tome kako je lokalne vlasti trebaju kazniti zbog odjevnih kombinacija u kojima je prošetala Italijom.

"Iznenađujuće da nije uhapšena. Italija je puno konzervativnija, a u ovom slučaju s pravom", "Nadam se da će ih Italija izbaciti iz zemlje. Ne treba im ovaj par koji zagađuje zemlju", "Potpuno nepoštivanje konzervativne katoličke kulture. Italijani su ih trebali izbaciti", samo su neki od brojnih komentara.

Bianca Censori i Kanye West
Foto: X.com: Bianca Censori i Kanye West

Mnogi su upućivali da smatraju da se radi o "javnoj nepristojnosti" za koju se plaća velika novčana kazna.

"Šteta što je ne mogu uhapsiti zbog javne nepristojnosti. Izgledaju kao klaunovi, baš neugodno", napisao je jedan. "Šta kažete da policija u svakoj zemlji uhapsi sve koji su goli? To se zove nepristojnost. Umoran sam od forsiranja da gledam gole žene i trebalo bi biti protuzakonito da djeca to vide", smatra autor komentara.

Prema italijanskoj službenoj turističkoj stranici CIU Travel lokalno stanovništvo smatra 'uvredljivim' vidjeti posjetioce "kako šetaju ulicama u raznim stanjima oskudno obučeni".

Bianca je ranije ovog mjeseca došla s Kanyeom u Italiju i više puta je prošetala golih grudi koje su se jasno vidjele ispod providne mrežaste odjeće. Takvo oblačenje razljutilo je lokalno stanovništvo koje smatra takvo odijevanje 'nepoštovanjem' Censori i Westa prema zemlji katoličkih vrijednosti.

Bianca Censori i Kanye West
Foto: X.com: Bianca Censori i Kanye West

Podsjećamo, Kanye i Bianca vjenčali su se na privatnoj ceremoniji u Beverly Hillsu u januaru ove godine, ali njihov brak nije legalan jer nisu predali vjenčani list, iako je Kanye viđen kako nosi vjenčani prsten.

Novi brak Kanyea došao je dva mjeseca nakon što je okončan njegov razvod s Kim Kardashian. Bianca je diplomirana arhitektica koja je radila u Westovoj dizajnerskoj kompaniji Yeezy prije nego što su prohodali. Bianca je u firmi od 2020., ali nije jasno radi li još tamo, piše Jutarnji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije