Kanye West će se ponovo kandidovati za predsjednika SAD-a: Supruga kao glavni adut kampanje

0
Radiosarajevo.ba
Kanye West će se ponovo kandidovati za predsjednika SAD-a: Supruga kao glavni adut kampanje
Foto: EPA-EFE / Kanye West

Reper Kanye West (46) ponovo se planira kandidovati za predsjednika Sjedinjenih Američkih država, prenosi The Sun. Kako tvrde, sve svoje nade polaže u suprugu Biancu Censori.

Izvor blizak reperu je za strani medij rekao da će se Kanye sto posto kandidovati te da će Bianca 'biti savršena u ulozi prve dame'.

"Doveo je Dova da mu pomogne voditi Yeezy, a Bianca je odgovorna za dosta stvari kako bi se on mogao fokusirati na svoju predsjedničku kampanju 2024. Iako prošli put nije bio uspješan, uzeo je pauzu od javnosti i sad je puno bolje otkad je njegov razvod s Kim Kardashian završen", rekao je izvor.

Dačić tvrdi: U utorak zasjeda Vijeće sigurnosti UN-a o BiH

Dačić tvrdi: U utorak zasjeda Vijeće sigurnosti UN-a o BiH

Kanye je 2020. godine, kada se prvi put kandidovao, potrošio više od 12 miliona dolara (21,7 miliona KM) na svoju propalu kampanju, ali ga to nije zaustavilo da pokuša opet.

Tada je osnovao i svoju predsjedničku stranku 'The Birthday Party', a tvrdio je da ako pobjede na izborima, svima će biti rođendan, piše 24sata.hr.

Bianca Censori i Kanye West

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije