Ima posebno značenje: Poznato ime Rihanninog drugog sina

0
Radiosarajevo.ba
Ima posebno značenje: Poznato ime Rihanninog drugog sina
Foto: Društvene mreže / Rihanna

Otkriveno je neobično ime drugog sina Rihanne i Asap Rockyja, i to mjesec dana nakon što je pjevačica rodila.

Poznata 35-godišnja muzičarka i jedan od najpopularnijih repera današnjice sina su nazvali Riot Rose Mayers, a ime bi moglo biti ujedno i referenca na nedavnu pjesmu 34-godišnjeg Rockyja i Pharella Williamsa zvane Riot s početka ove godine.

Prema izvodu iz matične knjige rođenih do kojeg je došao The Blast, Riot je rođen 1. augusta 2023. u bolnici Cedar Sinai u Los Angelesu u 7.41 ujutro. Par je odlučio zadržati svoju tradiciju imenovanja, koristeći još jedno ime koje počinje s "R", nakon što su svog prvog sina, rođenog u maju 2022., nazvali RZA Athelston Mayers.

Potvrđeno za portal Radiosarajevo.ba: I Hrvatska je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Potvrđeno za portal Radiosarajevo.ba: I Hrvatska je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Doduše, ne zna se kada će par podijeliti fotografije najnovijeg člana porodice. Prethodno je Rihanna podijelila snimke RZA-e sedam mjeseci nakon njegova rođenja.

Podsjetimo, Rihanna je slavno objavila svoju drugu trudnoću kada se pojavila na poluvremenu Super Bowla u februaru s trudničkim stomakom. Inače, ime njihovog starijeg sina posveta je producentu i reperu RZA-i, vođi Wu-Tang Clana, čije je pravo ime Robert Fitzgerald Diggs.

Bakice rekreirale nastup Rihanne: Osvojile TikTok, a pjevačica im poslala poklon

Bakice rekreirale nastup Rihanne: Osvojile TikTok, a pjevačica im poslala poklon

Također, prošlog mjeseca je objavljeno da je slavna pjevačica rekla da se sada osjeća kao da joj je porodica "potpuna". Prema Peopleu, čini se da gmuzičarka  i slavni reper nemaju planove za još prinova u porodici. Naime, izvor je za spomenutu publikaciju izjavio kako se "Rihanna sada osjeća kao da je njena porodica kompletna" i dodao da je to "nešto što je oduvijek željela".

Superzvijezda rođena na Barbadosu već je govorila o majčinstvu u intervjuu za britanski Vogue u maju.

new fav’s ….sheer x group dropping rn! head over to savageX.com

Posted by Rihanna on Monday, July 10, 2023

"Imati dijete ti otvara drugu stranu života gdje si sada u matrici s ljudima koji su već imali djecu",  rekla je i dodala da sada ima "poštovanja prema mamama i tatama". Također, naglasila je da se sve mijenja kada dobijete dijete.

"Stvarno se ne sjećaš života prije, to je najluđa stvar u vezi trudnoće. Doslovno se pokušavaš sjetiti, i znaš da postoje fotografije tvog života prije, ali se sve čini veoma dalekim. Ne možete više uživati u tim stvarima na način kao što ste ranije - objasnila je.

Govoreći o rođenju svog sina, kazala je da je "od jedne osobe postala dvije".

"Uđete u bolnicu kao par, a izađete kao tročlana porodica. To je ludo", zaključila je, piše Jutarnji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije