Ilda Humić jednim potezom naljutila pratitelje: "Ostavila si ga i još se hvališ time"

6
Radiosarajevo.ba
Ilda Humić jednim potezom naljutila pratitelje: "Ostavila si ga i još se hvališ time"
Foto: Screenshot/Instagram / Ilda Humić sa porodicom

Poznata bosanskohercegovačka influenserica Ilda Humić nedavno je rodila četvrto dijete, a ovih se dana prodica uputila na more sa porodicom.

Otišli su svi osim njenog trogodišnjeg sina Isaka, kojeg je Ilda odlučila ostaviti kod kuće, iako je ostalo troje djece povela na odmor.

Svoj je potez pokušala i objasniti - nije bilo mjesta u automobilu te da se on svakako ne bi sjećao tog odmora. Istaknula je i da dječak "skida pelene što joj izaziva anksioznost".

Dnevnik Radija Sarajevo | Faruk Šehić: Društvo nam je bolesno, a "ljekari" se češljaju

Dnevnik Radija Sarajevo | Faruk Šehić: Društvo nam je bolesno, a "ljekari" se češljaju

Njezina obrazloženja nisu bila dovoljna za njene pratitelje koji su je krenuli kritikovati. Situacija je postala još gora nakon što je Ilda na društvenim mrežama "oplela" po svima koji su negativno komentirali situaciju. Brojni su joj poručili da oni "nikada ne bi to napravili svojoj djeci".

"Odbacila si jedno svoje dijete zbog mora, ostavila ga da se kupa u žabokrečini i još se hvališ time. Tako da, to sve što si rekla možeš samo reći svom odrazu u ogledalu", bio je jedan od komentara na X-u.

"Ilda Humić rodila četvero djece i Isaka ostavila kući, nije ga vodila na more jer skida pelene... Također ga nije vodila u Njemačku... Puklo bi mi srce da jedno ostavim kod kuće, a druga idu sa mnom. Najgora osoba", poručili su joj.

U moru negativnih komentara našli su se i neki u kojima su Ildu obranili. "Svi roditelji koje znam, a koji imaju više od dvoje djece, ne vode nikada svu djecu kada negdje idu", jedan je od komentara.

Inače, Ilda je s porodicom stigla u Hrvatsku. Na društvenim je mrežama otkrila da je bila na Pagu i u Zadru.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije