Igra u vodi: Rihanna u bazenu s tajanstvenim dečkom

Radiosarajevo.ba
Igra u vodi: Rihanna u bazenu s tajanstvenim dečkom
EPA / Rihanna
Rihanna uživa na odmoru u Španiji, a društvo joj pravi crnokosi dečko s kojim je viđena kako u bazenu izmjenjuje nježnosti.

Ljepotica iz Barbadosa i muškarac strastveno su se ljubili i nisu marili za znatiželjne poglede. U međuvremenu njihovu 'igru u vodi' snimili su i fotografi.

Prvo se šuškalo da je tajanstveni muškarac bivši dečko Naomi Campbell, a sada su se mediji raspisali da je riječ o saudijskom milijarderu i biznismenu koji potječe iz jedne od najbogatije porodice na svijetu. Kako otkriva The Sun njegovo ime je Hasan Jameel, čija porodica prodajte Toyotinih vozila. 

hassan.jpg - Igra u vodi: Rihanna u bazenu navalila na tajanstvenog frajer

Pjevačica je prošle godine bila u vezi s Drakeom koji ju je ostavio zbog manekenke Indije Love. Prije njega, bila je u turbulentnoj vezi s Chrisom Brownom. Reper ju je pretukao, a zbog toga je dobio pet godina uvjetne kazne i zabranu prilaska Rihanni na manje od 50 metara, prenosi 24sata.hr

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije