Mladen Grdović otkrio zašto je šeik iz Emirata poslao privatni avion i doveo ga u Abu Dhabi

1
Radiosarajevo.ba
Mladen Grdović otkrio zašto je šeik iz Emirata poslao privatni avion i doveo ga u Abu Dhabi
FOTO: Facebook / Mladen Grdović

Hrvatski pjevač Mladen Grdović (64) proteklih dana na društvenim mrežama hvalio se svojim boravkom u Ujedinjenim Arapskim Emiratima u koje je otišao na poziv bogatog šeika  i uživao u VIP tretmanu poput prave svjetske zvijezde.

A šta stoji iza njegovog posjeta Emiratima zadarski pjevač sada je otkrio medijima.

"Vratio sam se iz Abu Dhabija. Pozvan sam preko nekih koji me dugo traže - šeik Kalif s porodicom, koji slušaju moju muziku, moje pjesme i napokon je poslije dvije godine došao do mene. Uvijek se u njegovom uredu u najvišem neboderu na svijetu, kad on ulazi, moraju slušati moje pjesme.

Iz korita rijeke Doljanke izvučeno tijelo muškarca

Iz korita rijeke Doljanke izvučeno tijelo muškarca

Spektakl hrvatskog pjevača: Pao na bini pa poručio: ”Pivan ja i dalje”

Spektakl hrvatskog pjevača: Pao na bini pa poručio: ”Pivan ja i dalje”

Najviše voli 'Dalmatinac sam', zna i malo teksta, pjeva 'Dalmatinac sam, tu sam rođen ja!", otkrio je  za IN magazin Grdović koji je u Dubai otputovao privatnim avionom koji je šeik poslao po njega i njegov tim. 

"U Dubaiju smo spavali, sve smo imali, ništa nam nije falilo. To su krasni ljudi, fini, kulturni, osiguranje, ništa nam nije falilo, ni cijeloj mojoj grupi", istaknuo je muzičar koji je u Abu Dhabiju pjevao na brodu šeika iz Emirata u povodu slavlja kraja sezone Formule 1. A za nešto više od mjesec dana Grdović će se, kako najavljuje, ponovno vratiti u Emirate.

"Vjerojatno ću i za novu godinu biti kod Kalifa za doček. Doći će njegov avion i s kompletnom grupom ću ići kod kalifa, ali ovaj put će biti u hotelu, a ne na brodu", kazao je Grdović.

U Emiratima se Grdović susreo i s nekadašnjim kapetanom Reala Michelom Salgadom.

"Salgado me strašno iznenadio, bio je prvi bek svijeta i gospođa i cijela njegova porodica je bila. Bili su i neki glumci koji meni nisu poznati, ali nisam uspio vidjeti jer sam puno pjevao", kazao je Grdović. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije