Holivudskom ženskarošu Hughu Grantu mnoge nisu mogle odoljeti, a on ih je sve varao

0
Radiosarajevo.ba
Holivudskom ženskarošu Hughu Grantu mnoge nisu mogle odoljeti, a on ih je sve varao
Foto: Printscreen / Hugh Grant i Elizabeth Hurley

Žene su ga obožavale, a on ih je privlačio kao magnet.

Hugh Grant (63) je 13 godina imao skladnu vezu s glumicom Elizabeth Hurley (58), a onda je došlo do skandala.

Glumca su uhvatili 1995. u 'intimnom trenutku' s prostitutkom Divine Brown. Dobio je dvije godine uvjetne kazne, nakon čega mu se ime dugo potezalo po svim medijima. Začuđujuće, ali i nakon toga je uspio zadržati dobar odnos s Elizabeth.

Srbijanski analitičar o Konakoviću: Taj nespretni centar dao je legitimitet Vučiću

Srbijanski analitičar o Konakoviću: Taj nespretni centar dao je legitimitet Vučiću

Oprostila mu je, a onda su 2000. konačno prekinuli. Nakon svega su ostali dobri prijatelji i on je čak kum njenom sinu Damianu.

Nakon tog skandala se 'smirio'.

Hugh Grant na dodjeli Oscara
Foto: Twitter : Hugh Grant na dodjeli Oscara

Upoznao je TV producenticu Annu Elisabet Eberstein 2012., a sudbonosno 'da' izgovorili su 2018. U braku su dobili troje djece, a Grant ih ukupno ima petero.

Prvo dijete Grant je dobio sa Tinglan Hong 2011., kćerku Tabithu Xiao Xi Grant (12), a onda i sina Johna Munga Granta (11) godinu dana kasnije i to s Annom. Tri mjeseca nakon Johna, s Tinglan Hong dobio je još jedno dijete, sina Felixa Changa Hong Granta (11).

Ovo sve bi značilo da su Tinglan i Anna bile trudne u isto vrijeme, sa svega nekoliko mjeseci razlike.

Čini se kako Anni nije smetalo to što bi Hugh s vremena na vrijeme zaboravio da je s njom u vezi. Imena dvoje djece koje je Hugh dobio s Annom kasnije se ne znaju, zna se da su 2015. dobili djevojčicu, a 2018. još jednu bebu. 

Uprkos tome što je varao partnerice i što je oko njega bilo mnogo kontroverzi, Grant je prihvatio ulogu očinstva i navodno kupio kuće vrijedne više miliona dolara za majke njegove djece dok su bile trudne.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije